Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Geci de iarnă bărbați

Cantitatea de produse: 490

Geacă de iarnă bărbați

În oferta magazinului nostru de haine pentru bărbați vei găsi o gamă largă geci de iarnă. Toate indiferent de model și design au fost confecționate cu gândul la asigurarea confortului termic în zilele reci de iarnă. Materialele care au fost utilizate la confecționarea gecilor sunt vascoza, nilon, poliester, sau bumbac. Datorită acestui lucru, gecile protejează de frig, vânt și ploaie.
În asortimentul magazinului vei găsi geci parka stilate, clasice, cât și elegante geci matlasate. În general modelele se deosebesc între ele, datorită acestui lucru fiecare poate să-și găsească un model potrivit unic.În dependență de model gecile pot avea: glugă detașabilă cu blană, netede, izolate termic, cu căptușeală din vascoză sau poliester, terminate cu elastice, țesături originale,inserții, buzunare frumoase și practice, guler înalt sau tip tunică. Majoritatea gecilor oferite în magazinul nostru se închid cu fermoar strălucitor și cu ajutorul nasturilor. Actual foarte la modă sunt inserțiile din alte materiale, ex, bumbac sau piele ecologică. Pentru bărbații ce preferă combinările colorate, firma Bolf are geci pentru bărbați din materiale strălucitoare, în culori excelente, expresive ex, roșu puternic, sau albastru intensiv. În ofertă se regăsesc geci în nuanțe camuflaj, cât și clasice, maro, negru. Dispunem de un asortiment bogat de geci de iarnă de la cei mai buni producători. Stilul, moda, calitatea domină întreaga ofertă în magazinul Bolf.

pixel