Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Pantaloni scurți

Cantitatea de produse: 634
Aspectul produselor: 4 5
Anterior

Pantaloni scurți pentru bărbat

Pantalonii scurți sunt un element inseparabil pentru garderoba masculină vara. Sunt de neînlocuit în timpul căldurilor în oraș sau vacanță. Pantalonii scurții sunt nu numai comozi, dar și practici și sunt nemaipomenit de stilați. Unul din cele mai populare modele, sunt acele cu caracter sportiv, confecționate din bumbac moale. Elasticul în talie și reglarea suplimentară cu șnur gros te duc cu gândul la confortul purtării, dar și look sportiv. Modelele interesante și originale pot fi baza, modei în 2018 a stilizării street. Pantalonii scurți se potrivesc deasemenea în vacanță, cât și întâlnirile cu prietenii sau ieșire în oraș. Un caracter deosebit îl au deasemenea pantalonii din denim clasic La rândul lor șorții, din material respirabil, din bumbac în culori întunecate pot cu succes înlocui pantalonii clasici cu picioare lungi, asigurând nu numai confort termic, însă și se prezintă excelent adăugând farmec fiecărei stilzari

Cu ce combini pantalonii scurți?
Vara pantalonii scurți sunt aleși de tineret cât și de domnii mai în vârstă. Această parte a garderobei poate fi combinată standart- cu t-shirt-uri netede și cu imprimeu- stilate în 2018 cu triocuri polo sau bluze subțiri Se prezintă excelent deasemenea combinat cu cămăși casual în nuanțe pastelate. Pentru a evidenția suplimentar stilizarea, îți recomandăm să sufleci mânecile – efectul „woow” este garantat.

pixel