Pantaloni scurti barbati

Cantitatea de produse: 453
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 8

Sezonul cald este mai aproape, iar dorinţa de a purta pantaloni scurţi tot mai mare. Bolf îţi este alături în procesul de înnoire a garderobei şi propune o varietate mare de pantaloni scurţi bărbaţi ieftini, modele ce se evidenţiază prin calitate şi design modern. Din oferta noastră nu lipsesc: pantaloni scurţi bărbați cu buzunare, pantaloni scurţi negrii bărbaţi, pantaloni scurţi bărbaţi casual, pantaloni scurţi bărbaţi bumbac, modele slim fit, regular fit, din denim, cargo, sport şi casual, urbani.

Tipuri de pantaloni scurți pentru bărbați

Navigând prin categorii vei descoperi numeroase tipuri de pantaloni scurţi bărbăteşti. Ai pantaloni de blugi cu buzunare, modele care se reglează în talie, pantaloni simpli foarte versatili, cu imprimeuri atractive, ideali pentru outfituri urbane cu personalitate. Poți găsi numeroase tipuri de pantaloni scurți sport, piese ce vor completa perfect ţinutele casual dar şi pe cele de antrenament. Poți alege pantaloni cargo cu numeroase buzunare sau pantaloni lejeri realizaţi din textile ușoare ideali pentru outfiturile din zilele caniculare. Ai varietate şi pe parte de coloristică. Poți miza pe variantele neutre - negru, alb bej, gri bleumarin şi imprimeuri military sau poți opta pentru culori aprinse - roșu, portocaliu, galben, albastru, şi imprimeuri incendiare.

Vezi, de asemenea:

Cu ce să porți pantaloni scurți pentru bărbați?

Pantalonii scurţi disponibili în oferta Bolf sunt caracterizaţi de aspect modern şi finisaje impecabil realizate. Designul modern le conferă un plus de versatilitate, aşa că integrarea acestora în garderobă este o sarcină simplă. Pot fi purtaţi cu lejeritate cu tricouri simple, modele cu imprimeuri, cu polo sau cămăşi cadrilate. Poţi opta pentru outfituri formate din pantaloni scurţi şi hanorace cu glugă sau îi poţi combina cu cămăşi imprimate şi bluze subţiri. Există numeroase opţiuni, când vorbim de stilizări. Pentru a beneficia de un look autentic, mizează pe accesorii: şepci, ochelari de soare brăţări, rucsacuri, borsete.

Cum să comanzi pantaloni scurți pentru bărbați în magazinul Bolf?

Procesul de comandă este simplu, uşor de realizat şi nu durează mult. Accesează pagina, aplică filtrele şi sortează. Din produsele afişate selectează-l pe cel care te interesează, alege măsura dorită şi apasă butonul “adăugă în coş”. Mergi spre plata, şi alege varianta care ţi se potriveşte. Fie că alegi să plăteşti cu cardul sau ramburs, vei beneficia de aceleaşi condiţii sigure. Completează câmpurile cu adresa de livrare, bifează căsuţă cu “termeni şi condiţii” şi finalizează comanda. Produsele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp.

Vezi, de asemenea:

pixel