Veste bărbați

Cantitatea de produse: 136
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 3

Este adevărat că modul în care ne îmbrăcăm este foarte important pentru psihicul nostru dar te-ai gândit vreodată că afectează și felul în care suntem percepuți de către ceilalți? ‘’Purtarea de haine elegante ne face să ne simțim puternici și asta schimbă modul în care noi percepem oamenii’’ sunt spusele exacte ale lui Abraham Rutșick, profesor de psihologie la Universitatea California State din Northridge. În studiul său, Abraham Rutșick a încercat să înțeleagă mai bine psihologia umană aferentă stilului vestimentar, care este în ziua de azi o fereastră prea puțin explorată a psihicului nostru.

Vesta de bărbați

Cu aceste lucruri în minte, putem extrapola că o simplă vestă de bărbați poate să facă o diferență imensă în felul în care îi vedem pe cei din jur dar și în felul în care suntem văzuți de către ceilalți. Și toate acestea în funcție de stilul de vestă ales de către noi, care divulgă lucruri nespuse cu voce tare despre personalitatea noastră! Citiți în continuare și voi descrie pe larg exact la ce mă refer.

Vesta elegantă

O ținută elegantă completată cu o vestă elegantă bărbătească poate să inspire respect în interlocutor deoarece este asociată cu un statut social ridicat sau o profesie importantă din punct de vedere administrativ. Când ne îmbrăcăm cu o vestă neagră bărbătească arătam sofisticat și persoanele din jurul nostru ne percep într-o manieră mai pozitivă, astfel ei ne acordă mai multă atenție și interes.

Vesta sport

O ținută sport combinată cu o vestă cu glugă pentru bărbați sau orice tip de veste matlasate de bărbați, inspiră încredere deoarece în mintea noastră persoana cu care vorbim este îmbrăcată similar cu tehnicienii, mecanicii și în general persoanele îndemânatice care repară cu ușurință orice lucru stricat! Vesta sport pentru bărbați este întâlnită de asemenea în astfel de profesii și va avea același efect făcând interlocutorul să se simtă în completă siguranță.

Vesta casual

O vestă casual de bărbați, cum ar fi cele cu imprimeuri sau vesta de blugi bărbătească inspiră un aer foarte abordabil și prietenesc. Dacă porți veste de bărbați iarna, peste un pulover gros de lână, cei din jur se vor simți mult mai deschiși și joviali în prezența ta, deoarece te percep ca fiind o persoană agreabilă și binevoitoare

Putem oricând avea versatilitate în vestimentație, alegând dintr-o gamă atent selecționată de veste de calitate pentru bărbați și combinându-le pentru un look nou de fiecare dată. Bolf.ro vine în ajutorul nostru, trebuie doar să alegem ce se potrivește stilului și gusturilor noastre!


IMPORTANT DE RETINUT

Ce îmbrăcăm sub vestă?

Vestele pentru barbati, în special modelele matlasate, sunt păstrate în stil sportiv. Din acest motiv, arată cel mai bine în compania bluzelor sport și a cămășilor cu mâneci lungi. În zilele mai calde, poți purta sub vestă un tricou.

Cum creăm o ținută stilata cu vestă de blugi?

Vesta de blugi se referă parțial la stilul rock, motiv pentru care o puteti combina cu blugi cu gauri, pantofi sport (ghete,) sau Tricou într-o culoare, recomandabil alb sau negru. Această stilizare va fi excelentî în timpul unei călătorii la un concert sau cu prietenii.

Cum alegem pantaloni pentru vestă?

Fiecare vestă datorită caracterului său ușor sportiv este destul de largă. Dacă nu doriți să adăugați câteva kilograme renunțați la combinarea vestei cu pantaloni largi, în special sport. În schimb, alege blugi potriviți care îți vor subtia picioarele optic. În asa ținută, vesta vă va mări umerii, iar figura Dvs.va arăta extrem de masculină.

Vezi, de asemenea:

pixel