Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

T-shirt-uri pentru bărbați, T-shirt-uri stilate pentru bărbați

Cantitatea de produse: 1047
Aspectul produselor: 4 5
Anterior

T-shirt-uri pentru bărbați

T-shirt –necesar în garderoba bărbatului
T-shirt-ul clasic, neted este unul din elementele de bază ale garderobei masculine. Sunt excelente în stilizările zilnice, ex.cu cămașă deschisă, jeanși și adidași comozi, ca și în outfit-urile tipice de birou-combinate cu pantaloni chino, sacou elegant și cizme de piele. Multitudinea de culori disponibile, croială și materialul fac ca t-shirt-urile să fie alese, de bărbații de toate vârstele. În funcție de model și material, din care sunt confecționate, pot fi o completare excelentă deasemenea în stilizări sportive-antrenament, trening, alergare. T-shirt-urile excelent se potrivesc în fiecare moment al anului. Vara, tricourile de așa tip, pot fi purtate ex. cu șorți scurți, iar iarna – cu bluze sportive, sacouri elegante și pantaloni colorați.

T-shirt – tricoul ideal pentru fiecare bărbat
Marca Bolf are în oferta sa t-shirt-uri, confecționate din bumbac de înaltă calitate, care asigură pătrunderea aerului și previne transpirația. Un T-shirt selectat corespunzător este garanția aspectului excelent și confort. Se poate adapta cu ușurință la orice tip al garderobei masculine, deasemenea sacou, pulover, bluză, și camăși. În oferta noastră avem deasemenea tricouri clasice fără decolteu, cât și cele cu decolt mai mare, cu mâneci. Pentru bărbații care apreciază înainte de toate simplitatea și minimalismul, avem tricouri netede, basic de culoare neagră, albă, bluemarin sau gri. Pe baza t-shirt-ului clasic, se pot construi o mulțime de stilizări interesante- aceasta este o alegere excelentă recomandăm în special, acelor domni care nu iubesc să experimenteze cu moda și pun accent pe soluții sigure. Pentru fanii unor nuanțe mai sigure și imprimeuri, avem o alegere bogată de t-shirt-uri ex. cu imprimeuri originale. Unele modele au suplimentar glugă reglabilă, rupturi cu inserții, mâneci terminate cu tăieturi, și imprimeuri stilate Pentru ca t-shirt-ul cumpărat la noi să se potrivească ideal pe siluetă, te rugăm să vezi tabela mărimilor. Avem o gamă bogată de mărimi, de aceea fiecare poate să-și găsească mărimea potrivită. Te invităm să faci cunoștință cu oferta magazinului nostru online. Îți garantăm deservire profesională în timpul comenzii, proces eficient de reclamații și retururi, disponibilitate deplină la marfa oferită în depozitul nostru și cele mai bune prețuri de pe piață

pixel