Tricouri bărbați

Cantitatea de produse: 618
Culoarea
Mărime
Prețul
Oferta
Manufacturer
Model
TIP GULER
Arată doar

Ce nu lipsește niciodată din șifonier? Cea mai versatilă piesă de vestimentație a secolului 21, tricoul bărbătesc. Tricourile albe de bărbați sunt baza oricărei ținute. E loc în șifonierul tău pentru un tricou nou, dar cum îl alegi?

Trei lucruri de luat în calcul când alegem un tricou sau un maiou de bărbați: materialul, croiala și modelul. Materialul trebuie să fie de calitate ceea ce este un lucru garantat la tricourile Bolf, multe dintre ele fiind confecționate 100% din bumbac. Croiala poate să fie anchior sau la baza gâtului, poate fi un tricou scurt sau un tricou lung de bărbați. Cei care vor să pară vizual mai înalți pot opta pentru o croiala anchior care adaugă o notă de interes în zona umerilor, în vreme ce bărbații cu umeri largi și gâtul lung pot alege o croială sportivă la baza gâtului, care le va evidenția trăsăturile atletice. Modelul tricoului este și el important. Un tricou alb simplu cu blugi clasici și un sacou poate să fie ținută perfectă pentru o zi la birou. Daca vrei să arăți sofisticat, poți să porți un tricou negru bărbătesc combinat cu o pereche de blugi skinny. Poți să adaptezi tricouri casual bărbătești la aproape orice outfit.

Poate dorești să cumperi ceva diferit fată de ceea ce cumperi în mod normal însă îți e teama că nu o să se potrivească? Nu este nevoie să mergi neapărat într-un magazin cu tricouri pentru asta. Consultă tabelul de mărimi și vei găsi exact măsura care ți se potrivește. Oferta Bolf de tricouri bărbătești te va surprinde în mod pozitiv prin raportul excelent calitate-preț. Produsele noastre îți vor fi livrate cu cea mai mare grijă și rapiditate!


IMPORTANT DE RETINUT

Ce tricouri nu pot lipsi din garderoba bărbaților?

În primul rând, cele care sunt cele mai universale. Fiecare bărbat ar trebui să aibă cel puțin un tricou negru, alb și gri în garderoba lui. Pe baza acestor modele, puteți crea o mulțime de stiluri.

Cum să creezi o stilizare pentru serviciu cu ajutorul unui tricou?

Dacă doriți să creați o stilizare pentru serviciu bazată pe un tricou, alegeti modelele în culori închise. Deși serviciul tău nu necesită o ținută de lucru merită sa combini putin eleganta cu o culoare închisă. Alege tricouri în negru, gri sau albastru bleumarin, cel mai potrivit care se așeaza pe silueta.

Când merită să porți un maiou?

Maioul se referă la stilul sport, așa că merită să-l folosești în stilizări sportive. Perfect pentru sala de sport sau în timpul activității fizice afara.

pixel