Geci bărbați

Cantitatea de produse: 818
Geci albeGeci maroGeci negreGeci roșiiGeci bleumarinGeci albastreGeci portocaliuGeci griGeci verziGeci galbeneGeci matlasateGeci de piele albeGeci din piele maroGeci negre din pieleGeci de piele roșiiGeci de piele bleumarinGeci de piele portocaliuGeci de piele verziGeci din piele cu glugăGeci pieleGeci piele ecologicăGeci de iarnă albeGeci de iarnă maroGeci de iarnă negreGeci de iarnă roșiiGeci de iarnă bleumarinGeci de iarnă kakiGeci de iarnă neonGeci de iarnă albastreGeci de iarnă militaryGeci de iarnă portocaliuGeci de iarnă griGeci de iarnă verziGeci de iarnă galbeneGeacă cu puf de iarnăGeci de iarnă cu glugăGeci de iarnă cu blanăGeci de iarnă lungiGeci de iarnă matlasateGeci de iarnă sportGeci parka maroGeci parka negreGeci parka bleumarinGeci parka kakiGeci parka portocaliuGeci parka verziGeci parka de iarnăGeci bomber albeGeci bomber bordoGeci bomber maroGeci bomber negreGeci bomber roșiiGeci bomber bleumarinGeci bomber albastreGeci bomber portocaliuGeci bomber griGeci bomber verziGeci bomber militaryGeci pilot negreGeci pilot roșiiGeci pilot verziGeci pilot de pieleGeci pilot cu blanăGeci softshell negreGeci softshell roșiiGeci softshell bleumarinGeci softshell albastreGeci softshell griGeci de ski/snowboard albeGeci de ski/snowboard negreGeci de ski/snowboard roșiiGeci de ski/snowboard bleumarinGeci de ski/snowboard albastreGeci sport albeGeci sport maroGeci sport negreGeci sport roșiiGeci sport bleumarinGeci sport neonGeci sport albastreGeci sport portocaliuGeci sport griGeci sport verziGeci sport galbeneGeci elegante negreGeci elegante roșiiGeci elegante bleumarinGeci elegante verziGeci antivânt albeGeci antivânt negreGeci antivânt roșiiGeci antivânt bleumarinGeci antivânt albastreGeci antivânt griGeci antivânt galbeneGeci de blugi albeGeci de blugi maroGeci de blugi negreGeci de blugi roșiiGeci de blugi violetGeci de blugi bleumarinGeci de blugi neonGeci de blugi albastreGeci de blugi portocaliuGeci de blugi rozGeci de blugi griGeci de blugi multicolorGeci de blugi verziGeci de blugi galbeneGeci de blugiGeci de blugi cu glugăGeci de blugi cu blanăGeci de blugi cu imprimeuGeci matlasate negreGeci matlasate roșiiGeci matlasate bleumarinGeci matlasate albastreGeci matlasate portocaliuGeci matlasate griGeci matlasate verziGeci matlasate galbeneGeci cu puf albeGeci cu puf maroGeci cu puf negreGeci cu puf roșiiGeci cu puf bleumarinGeci cu puf albastreGeci cu puf portocaliiGeci cu puf griGeci cu puf multicolorGeci cu puf verziGeci cu puf galbeneGeci de ploaie negreGeci de ploaie roșiiGeci de ploaie bleumarinGeci de ploaie albastreGeci de ploaie griGeci de ploaie verziGeci de ploaie galbeneGeci catifea negreGeci negre baseball
Mărime
  • 1-Ubrania
Culoarea
Prețul
Oferta
TIP PRODUS
Mânecă

Când vremea caldă își ia la revedere și mercurul începe să scadă din termometre începem să ne întrebăm, oare ce geacă să port? Cum facem să alegem geaca de bărbați potrivită?

Geci de primăvară

O geaca de primăvară pentru bărbați va fi aleasă luând în calcul aceleași considerente ca și o geacă de toamnă pentru bărbați. Denumită în general jachetă pentru bărbați, această geacă este de obicei confecționată din materiale care ajută la o bună izolație și protecție a corpului de intemperiile specifice anotimpului, și anume ploaia și vântul. Dacă ești obișnuit să sari din casă în mașină și apoi direct la birou atunci geaca bomber ar putea fi bună pentru tine. Această geacă trendy este scurtă și de obicei destul de subțire, protejandu-te nu prea mult împotriva frigului. Daca ești pur și simplu o persoană mai puțin dinamică, este suficient să alegi o jachetă cu guler ridicat, buzunare pentru depozitare și cu o terminație reglabilă care te protejează de vânt și de frig. În acest caz, te poți orienta și către geci bărbătești de piele, ele fiind varianta cea mai stilată și mai șic pentru anotimpul toamnă-iarnă. Daca ești o persoană mereu în mișcare, nevoile tale diferă. Gecile recomandate persoanelor active nu necesită neapărat o umplutură călduroasă însă vor proteja mai bine dacă sunt mai lungi și vin echipate cu buzunare călduroase și glugă termoizolantă.

Geci de iarnă

Geaca de iarnă bărbătească este însă o altă discuție. Când alegem geci de iarnă pentru bărbați este important să fim atenți la modelul ales din perspectiva căptușelii. În funcție de alergii sau de lipsa lor, vom alege fie o geacă cu umplutură naturală (pene, puf) fie o geacă cu umplutură sintetică (fibre de poliester). Vrem să mergem la munte? Gecile de ski pentru bărbați sunt potrivite pentru sporturi ca ski, snowboarding, trekking și multe altele.

Pentru sezonul toamnă-iarnă, cea mai populară variantă este parka pentru bărbați. Parka este acea geacă groasă, căptușită și cu blană pe glugă. Ele se găsesc în diferite culori și din multiple materiale, fiind la modă acum.

Indiferent ce geacă veți alege, Bolf vă garantează livrare gratuită pentru cumpărăturile de peste 250 RON, politică de retur generoasă și garanția calității pentru toate produsele noastre!

pixel