Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Geci bărbați

Cantitatea de produse: 1017
Aspectul produselor: 4 5
Anterior

Geci pentru bărbat

Gecile pentru bărbat sunt nu numai un element practic al garderobei, dar și haine care evidențiază întregul stil. În oferta magazinului nostru online se regăsește o gamă largă de geci pentru domni, care se evidențiază prin model, culoare sau stil, mulțumită căruia fiecare bărbat poate să-și găsească un model ideal pentru sine. Asortimentul cuprinde geciel de piele, de plimbare sau de iarnă, deasemenea de ski, în versiunea tipică sportivă. Toate sunt cusute din materiale foarte bune, care asigură funcționalitatea, confortul înalt cât și confortul utilizării. Țesăturile folosite sunt bumbac clasic, piele, cât și caracteristic pentru haine poliester, poliuretan și viscoză, care asigură protecția de ploaie și vânt, în același timp sunt respirabile. Aceste caracteristici sunt nemaipomenit de importante în cazul gecilor, deoarece depind în mare măsură de confortul purtării lor Materialele potrivite garantează deasemenea rezistență și curățare la spălare.
În funcție de model, gecile pentru bărbat pot evidenția diverse stilizări- de la sportive, până la casual și elegante, până la completarea seturilor stilate, îndrăznețe ale hainelor, deaceea merită să aveți în dulapul vostru mai mult decât un model de geacă Gecile oferite de firma Bolf provin de la diferiți producători, și se caracterizează printr-o varietate de modele, în același timp toate se caracterizează prin calitatea înaltă, atenția la detalii și designul original. Inserțiile din diferite materiale, matlasarea, și detaliile frumoase, terminația, imprimeurile și țesăturile sau completarea materialelor netede, gecile cu glugă și fără, cu închidere la fermoar strălucitor sau nasturi, cu guler tunică sau clasic- toate acestea pot fi găsite în asortimentul bogat în magazin Posibilitatea alegerii gecilor de tranziție și de iarnă în multe mărimi și prețuri atractive face ca asortimentul magazinului să fie disponibil pentru fiecare bărbat.

pixel