Șorturi de baie bărbați

Cantitatea de produse: 28
Mărime
Culoarea
Prețul
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Pantaloni scurți de baie bărbați

Pe timpul zilelor fierbinți de vară multe persoane aleg odihna la plajă. Mare, bazin – în aceste locuri la sigur te vei relaxa la maxim, când temperatura aerului atinge 30ᵒ C.

Șorți de baie – must have la plajă
Domnilor dacă vă decideți la așa o metodă de relaxare, trebuie să încercați pantalonii scurți de baie. Produsele disponibile în această categorie vor fi minunate atât la înot, cât și la practicarea altor sporturi de apă Mulți bărbați aleg produse 4f, Nike, Calvin Klein, adidas, Speedo, Reebok, care se bucură de o mare popularitate în rândul clienților, așa ca pantalonii scurți de baie Atlantic sau Tommy Hilfiger. În oferta magazinului Bolf nu avem așa asortiment de la așa producători, însă putem găsi alte modele elegante la prețuri rezonabile.
Pantalonii scurți de baie , care poți să-i găsești în această categorie, sunt confecționați din poliester, de aceea foarte rapid se usucă. Au de asemenea din interior plasă, datorită acestui lucru te vei simți confortabil și vei avea parte de odihnă la maxim.Fiecare model de pantaloni scurți de baie din această categorie este reglabil înb talie cu șnur.
Pantalonii scurți de baie din această categorie au de asemenea lungime diversă, cât și croială. Pantalonii scurți de baie care reamintesc boxerii sunt modele mai scurte – ajung până la mijlocul coapselor. Cei care se simt mai bine în modele mai puțin lungi, pot alege modele care ajung până la genunchi sau după. Pe lângă croiala diversă și asortimentul bogat, pantalonii scurți de la Bolf se caracterizează prin culori expresive și multitudine de modele originale. Bărbații care preferă modele clasice într-o culoare sau două culori, cu inserții colorate. Persoanele care preferă modelele originale, pot alege din modele cu imprimeuri interesante. Modelul color camuflaj, imprimat în formă de stele sau pești va fi alegerea tuturor celora care doresc să se evidențieze.
Pantaloni scurți de baie – unde îi putem purta

Pantalonii scurți de baie – în afară de plajă – îi poți purta și la alte ocazii nefornale, sau zilnic. Produsele din această categorie sunt universale încât le poți purta cu cămașă și încălțăminte comodă vor fi un set potrivit pentru cei care se ocupă cu sportul spre ex. cu bicicleta, alergare sau training la sală. Se potrivesc excelent la înot în bazin.
Unele modele de pantaloni scurți de baie au buzunare, datorită cărora sunt practice. Relaxare după amiază în grădină, sau poate ordine prin acasă, îngrijirea grădinii, sunt doar câteva din puținile situații în care pantalonii scurți de baie la sigur îți vor face munca mai ușoară.
Este bine de reținut că, în afară de mărimile standart, în oferta magazinului Bolf poți găsi de asemenea pantaloni scurți de mărimi mari. Pe piața de haine sunt și alte modele: pantaloni scurți cu push-up sau căptușeală. Un avantaj considerabil al pantalonilor scurți de baie de la Bolf este prețul avantajos, Dacă căutați pantaloni scurți de baie în culori și dimensiuni diferite, la un preț rezonabil, atunci magazinul Bolf.ro este potrivit pentru Dvs.

pixel