Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Geci pilot bărbați

Cantitatea de produse: 8

Gecile pilot

Clasica din toate timpurile
Gecile tip pilot pentru bărbați îi însoțește pe bărbați încă de la începutul secolului XX când acesta fiind elementul de bază al îmbrăcăminții piloților. Acest tip de geci a câștigat faima datorită fimului Top Gun, în care gecile pilot cu guler de blană sunt un element important. Astăzi sunt folosite în ținutele zilnice și protejează excelent de frig și vânt în timpul zilelor de iarnă. Geaca tipică pilot este confecționată din piele ( în magazinul nostru sunt disponibile gecile confecționate din piele ecologiă), deși avem și modele nestandart confecționate din bumbac, poliester sau nilon rezistent la apă. Un element recunoscut al gecilor pilot este gulerul confecționat cu blană, care în multe modele poate fi detașabil. Culoarea albă sau mai bej se combină excelent cu nuanțe închise ceea ce conferă gecii pilot eleganță și caracter original. Gulerul este într-atât de călduros încât nu mai este necesar să purtați fularul. Multe geci au gulere negre sau gri, care împreună cu coloristica originală crează o armonie. Alte modele din magazinul nostru au căptușeală, care oferă protecție termică și căldură în timpul zilelor friguroase.În oferta noastră de asemenea veți putea găsi geci pilot matlasate, care se combină excelent u stilul semi-elegant sau sport, ceea ce asigură că le puteți purta în diverse ținute.

Garanția unui stil perfect
Asortimentul nostru de geci pilot pentru bărbați se caracterizează prin diversitatea de culori: negru, bleumarin, bordo, kaki, chiar și galben muștar. Fanii detaliilor pot aprecia gecile pilot cu inserții, diverse decorațiuni, sau acele clasice, ești liber să alegi modele universale sau fără detalii. Gecile pilot de iarnă sunt o alegere ideală la plimbare, cumpărături, întâlnire, și serviciu. Aceste geci caracteristice se prezintă cel mai bine în ținutele semi-formale și street casual, deci arată ideal cu jeanși și cardigan sau tricou deschis. Pentru un model negru putem combina pantaloni chino bej, datorită căruia putem obține un aspect ultra stilat. Bărbații care preferă nuanțele intensive pot alege geaca pilot de culoare roșie, care va împrospăta outfitul negru. Gecile pilot sunt un element clasic al garderobei, care este cel mai potrivit pentru bărbați, cei ce apreciază confortul și vor să arate la modă. Important de adăugat că gecile disponibile în această categorie pot fi cumpărate la un preț avantajos, iar asortimentul bogat asigură ca fiecare bărbat își va găsi modelul potrivit.

pixel