Hanorace bărbați

Cantitatea de produse: 868
Hanorace albeHanorace maroHanorace negreHanorace roșiiHanorace violetHanorace bleumarinHanorace neonHanorace albastreHanorace portocaliiHanorace rozHanorace griHanorace multicolorHanorace verziHanorace galbeneHanorace cu imprimeuBluze albeBluze maroBluze negreBluze roșiiBluze bleumarinBluze neonBluze albastreBluze portocaliuBluze rozBluze griBluze verziBluze galbeneBluze netede albeBluze netede maroBluze netede negreBluze netede rosiiBluze netede violetBluze netede bleumarinBluze netede neonBluze netede albastreBluze netede portocaliuBluze netede rozBluze netede griBluze verzi netedeBluze galbene netedeBluze albe cu imprimeuBluze negre cu imprimeuBluze rosii cu imprimeuBluze bleumarin cu imprimeuBluze albastre cu imprimeuBluze gri cu imprimeuBluze multicolor cu imprimeuBluze verzi cu imprimeuBluze galbene cu imprimeuPomarańczowe bluzy z nadrukiemBluze albe cu fermoarBluze maro cu fermoarBluze negre cu fermoarBluze rosii cu fermoarBluze violet cu fermoarBluze bleumarin cu fermoarBluze albastre cu fermoarBluze portocaliu cu fermoarBluze roz cu fermoarBluze gr cu fermoarBluze verzi cu fermoarBluze galbene cu fermoarBluze cu fermoarHanorace cu fermoarBluze lungi griBluze lungi cu fermoarBluze lungi cu glugăBluze trening negreBluze trening bleumarinBluze trening griBluze trening verziBluze roșii bomberBluze gri bomberBluze guler înalt negreBluze guler înalt roșiiBluze guler înalt bleumarinBluze guler înalt portocaliiBluze guler înalt griBluze guler înalt galbeneHanorace tip cangur albeHanorace tip cangur negreHanorace tip cangur roșiiHanorace tip cangur violetHanorace tip cangur bleumarinHanorace tip cangur albastreHanorace tip cangur portocaliuHanorace tip cangur rozHanorace tip cangur griHanorace tip cangur multicolorHanorace tip cangur verdeHanorace tip cangur galben
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferta
TIP PRODUS
Mânecă

Nu contează vârsta, cât timp ești un bărbat stilat, modern și dornic de a îți completa garderoba, noi avem ceea ce ai căutat până acum! Aici poți găsi cel puțin un hanorac potrivit pentru tine. Cum așa? Pe Bolf.ro găsești tot ce ai nevoie!

Hanorace și bluze clasice, simple și negre potrivite oricărei ținute casual sau din diverse alte culori, pentru orice ocazie. Vrei să arăți și să te simți mai tânăr? Alege un model în concordanță! O bluză sport într-o culoare deschisă sau un hanorac fără fermoar îți oferă acest look. Alege dintr-o gama largă de hanorace pentru bărbați cu glugă sau cu imprimeu, pentru a avea un aer mai tineresc. Imprimeurile sunt moderne și de lungă durată. Fiind de bună calitate, vor rezistă până te plictisești de ele! Poți alege un hanorac cu fermoar, care este foarte ușor de dat jos, și care poate fi purtat împreună cu o bluza că să îți confere un aer activ. Buzunarele cu fermoar pot fi foarte utile în momentul în care folosești hanoracul ca un blazer, nu îți vei pierde lucrurile dacă închizi fermoarul de fiecare dată!

Hanoracele și bluzele imprimate cu model militar de camuflaj (cunoscut și ca “army” sau “cameo”) sunt preferate de către bărbații puternici, care au o afinitate față de acest domeniu. Acest tip de material îți conferă o anumită virilitate care duce cu gândul la disciplina și forța fizică a soldaților din armată. În general, pantalonii cu multe buzunare și largi pe picior, se vor potrivi cel mai bine cu bluze sau hanorace cu model militar de camuflaj. Modelele vin în culori diferite pentru a putea fi adaptate cu ușurință oricărei ținute preferate de către tine.

De asemenea, cine spune că hanoracele trebuie purtate doar primăvara și toamna? Oferta noastră include și hanorace groase și lungi, pentru băieți și bărbați. Acestea sunt potrivite pentru temperaturi mai joase, pentru a te proteja împotriva vântului și pentru a păstra temperatura corpului în condiții neprielnice. Hanoracele fără fermoar au buzunare laterale generoase care îți vor încălzi mâinile când vremea este rece!


IMPORTANT DE REȚINUT

La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi o bluză sport?

Fiecare bărbat își dorește să cumpere o bluză care îi va sluji cât mai mult timp, cel puțin pentru mai multe sezoane. O astfel de bluză trebuie să fie rezistenta, deci trebuie cusută dintr-un material de bună calitate. Cusăturile bluzei sunt de asemenea, importante - merită să faceți zoom pentru a vedea calitatea produsului.

Ce bluze și hanorace nu pot lipsi din dulapul bărbaților?

Deși numeroase bluze sunt disponibile pe piață în diverse culori, cu imprimeuri diverse, există un model pe care ar trebui să îl aibă fiecare bărbat. Este vorba despre bluza neagră (cu glugă sau fără). Este cel mai universal model care se potriveste în numeroase ținute. Nici o bluză nu se combină atât de bine în diverse ținute ca bluza neagră.

Când îmbraci bluza fără glugă?

Bluza fără glugă este o alternativă excelentă pentru pulover. Dacă este bine așezată pe corp, își pierde aproape complet caracterul sportiv. Acest lucru înseamnă că poți purta cu succes zilnic nu numai la serviciu, dacă profesia ta nu necesită un dress code elegant.

pixel