Bluze bărbați

Cantitatea de produse: 44
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

În magazinul Bolf am asigurat că fiecare bluză să fie de cea mai bună calitate. Bluzele prezentate au fost cusute din materiale de bună calitate, datorită cărora oferă nu numai confort termic adecvat, confort la purtare. Vă prezentăm modele în diverse culori bluze cu imprimeu, bluze care diferă prin forma decolteului, dar și lungimea sau prezența glugei. Asortimentul atat de bogat asigură că fiecare bărbat va găsi bluza potrivită în conformitate cu așteptările individuale. Te invităm să vedeti oferta oferta noastră de bluze!

1. Ce este un longsleeve sau bluză?

„Long sleeve” în limba engleză înseamnă mâneca lungă, așa că acest tip de bluză nu este altceva decât un hibrid al unui tricou cu maneci lungi. Datorită proprietăților sale (nu a materialului foarte gros) și a tăieturilor (mâneci), cel mai adesea este purtată de bărbați atunci când temperatura exterioară este prea scăzută pentru a-și pune un tricou cu mânecă scurtă, dar prea ridicată pentru un hanorac sau pulover cald. Bluza se potriveste cel mai bine în perioada de tranziție: primăvara și toamna.

2. Bluză bărbati – cu imprimeu sau fără?

Magazinul Bolf vă oferă peste 150 modele de bluze. Printre ele se găsesc modele într-o singură culoare, dar și cele cu imprimeu distinctiv. Tu ce bluză alegi?

O bluză uniformă cu mânecă lungă poate fi tratată ca o formă de lenjerie purtată sub alte haine. Funcționează excelent sub un hanorac sau pulover și această configurație este cea mai adesea folosită de bărbați toamna și iarna. De asemenea, poti purta bluza si fara alte haine deasupra. Puteți opta pentru tricouri la modă cu nasturi la gât sau modele cu decolteu larg în V. Cu ajutorul acestor bluze puteți crea stilizări simple, dar eficiente de zi cu zi.

Cele mai populare bluze sunt cele cu motiv military acest model a fost in trenduri de mai multe sezone. În colecția noastră de bluze lungi veți găsi, de asemenea, modele cu inscripții atrăgătoare, colorate, bluze cu dungi la care bărbații de toate vârstele vor arata excelent și bluze care prezintă fotografii ale metropolelor mondiale. Atunci când alegeți o bluza cu mânecă lungă cu imprimeu, nu uitați că alte elemente ar trebui să fie unifofrme - doar în acest fel veți crea o stilizare coerentă și elegantă.

3. Bluze bărbati – culori populare

Împărțim colecția noastră de bluze în bluze uniforme și imprimate. În categoria bluzelor păstrate într-o singură nuanță, modelele negre sunt cele mai populare. Bărbații apreciază versatilitatea lor – bluzele cu maneca lungă pot fi o bază pentru crearea diverselor ținute. Combină cu un sacou sport și pantaloni tip chino, poartă de asemenea cu blugi si bluza cu fermoar. La fel in asa mod puteti combina bluzele albe și gri.

Bărbații experimentează din ce în ce mai mult cu moda, motiv pentru care va recomandăm sa cumparati bluze in culori expresive si strălucitoare. Bluzele cu mânecă lungă în culori muștar, roșu sau albastru sunt cele mai tari tendințe ale sezonului!

4. Cu ce purtăm bluza bărbati?

Bluza pentru bărbați oferă oportunități excelente de a crea diverse stiluri. Dacă intenționați să creați zilnic o ținută confortabilă și la modă, alegeți o bluză cu mânecă lungă cu un imprimeu atrăgător și combină cu pantaloni și pantofi pentru bărbați întunecați, în stil sportiv.

Dacă vrei să creezi un aspect elegant bazat pe bluză cu mânecă lungă, tot ce ai nevoie este să alegi o cămasă bărbati (în culoare neagră, albă si gri) si combină cu sacou, semi-elegant pantaloni barbati si tenisi sau ghete. Acest set de haine va fi o combinare urbană, dar și eleganță sofisticată, motiv pentru care se potrivește perfect stilului casual inteligent.

5. Cum facem o comanda de bluze pentru bărbati in magazinul Bolf?

Dacă ați decis să comandați un anumit model de bluză, selectați mărimea Dvs. înainte de a adăuga bluza în coș. După finalizarea întregii comenzi, secțiunea coș va afișa prețul fiecărui produs comandat. Dupa alegerea metodei de plată vom trece la realizarea comenzii. Depunem tot efortul ca hainele comandate să ajungă cât mai rapid!


IMPORTANT DE RETINUT

Cum aleg bluza potrivită pe siluetă?

Bluzele cu mânecă lungă sunt împărțite în modele pe siluetă și bluze cu croi liber. Dacă vă puteți lăuda cu un fizic atletic, alegeți tricouri personalizate, deoarece acestea vă vor accentua mușchii.. Dacă aveti câteva kilograme în plus, vă recomandăm sa alegeti bluzel mai largi.

Cine nu ar trebui să aleagă bluzele ?

O bluză cu imprimeu poate sublinia dezavantajele siluetei. Bărbații care au o circumferință de talie destul de mare ar trebui să evite bluzele cu imprimeuri mari, colorate la înălțimea burtei, care ar adăuga optic câțiva centimetri. În acest caz, bluzele într-o culoare uniformă vor fi o soluție mai bună.

Bluza poate înlocui un maiou?

Sigur că da! Deși bluza cu mânecă lungă poate fi purtată singură primăvara sau începutul toamnei, merită să o purtati și în timpul sezonului mai rece. Bluza cu mâneci lungi poate fi purtată cu succes sub un pulover pentru bărbati ori bluza, datorită căruia vei asigura confort si izolare termică iarnă si in zilele reci.

pixel