Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Bluze

Cantitatea de produse: 185
Aspectul produselor: 4 5
Anterior

Long sleeve

Aceasta este o versiune mai călduroasă a tricourilor-excelente în serile de vară sau sezonul primăvară-toamnă. Acest tip de bluze respirabile sunt o alternativă interesantă pentru cămășile clasice și bluzele groase sport. În 2019 long sleeve revin în trendurile modei și sunt cu succes alese de bărbații de toate vârstele. Tricoul pentru bărbat cu mâneca lungă stil basic poate servi ca bază în mai multe ținute sport de la casual până la cea elegantă. Totul depinde accesoriile potrivite. Bluzele cu mâneca lungă sunt cusute din material elastic care subliniază ușor silueta și pune în evidență plusurile ei.

Cum să porți long sleeve?
Bluza subțire cu mâneca lungă poate înlocui cu succes puloverul ușor sau bluza clasică, iar în versiunea cu model ori cu imprimeu poate arăta excelent solo. Indiferent dacă bărbații se decid la jeanși, pantaloni sport-long sleeve va fi o completare excelentă a ținutei. La serviciu, sub sacou sau pulover, îți recomandăm long sleeve netede, cu închidere la nasturi, sub gât, o completare excelentă a ținutei vai bluza colorată cu imprimeu contrastant. În oferta magazinului nostru vei găsi bluze pentru bărbați cu mâneca lungă, de asemenea netede, sau în culori contrastante, cât și cu printuri la modă, au inscripții aurii. Fiecare bărbat cu siguranță își va găsi bluza preferată.

pixel