Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Geci femei

Cantitatea de produse: 133

Geci pentru femei

Gecile pentru femei sunt nu numai un articol obligatoriu al garderobei, care protejează de frig, însă deasemenea un element stilat al întregii stilizări! Multitudinea de modele și stilizări, permit doamnelor să aleagă geaca, care cel mai bine se potrivește gustului și preferințelor Deseori deasemenea multe ori în dulapul femeii poți găsi diverse modele de geci, deoarece ele trebuie să fie combinate în fiecare stilizare, asemeni ca orice alt articol al garderobei. În prezent cel mai fierbinte trend, în rândurile hainelor pentru femei sunt gecile baseball Aceste modele stilizate excelente în rândurile tinerilor americani de zeci de ani, sunt cel mai mare hit Ceea ce le deosebește de altele, este materialul- 100 % bumbac, închiderea cu nasturi metalici, guler tip tunică și coloristică, care în versiunea clasică trebuie să fie alcătuită din două nuanțe contrastante, ex.alb și roșu sau albastru și galben. Partea de jos a gecii și mânecile sunt terminate cu elastic Este o opțiunea ideală pentru întâlnire cu prietenii, ieșire în oraș și zilnic- ca haină pentru în drum spre școală, serviciu sau cumpărături. Este chintesența stilului urban streetwear! Merită de remarcat, că acest tip de geacă pentru femei adaugă nu numai caracter sportiv stilizării, însă evidențiază și grația femeii.

În afară de gecile de top, care sunt actuale în modă, merită să ai una care se evidențiază prin caracter . Această grupă include gecile denim, care niciodată nu vor ieși din modă și tot timpul vor fi potrivite pentru fiecare femeie Se combină excelent cu diverse materiale și elemente ale garderobei- pantaloni, șorți chiar și rochii sau fuste Astfel de geci denim pot fi scurte și înguste sau în stil bomber- largi și care pot impresiona O idee minunată este deasemenea decorarea lor cu inserții frumoase.

În moda feminină există o mulțime de geci, care merită să le ai în dulap . Merită să alegeți măcar două tipuri- una clasică, iar alta care este actuală în top, și va asigura că fiecare femeie care o va îmbrăca nu va rămâne neobservată

pixel