Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Geci softshell bărbați

Cantitatea de produse: 118

Geci softshell

Geci softshell-geci ideale antivânt și ploaie
Gecile pentru bărbați tip softshell sunt o alegere excelentă nu doar pentru sportivii de clasă cât și amatori, care iubesc să petreacă timpul liber la aer curat. De asemenea și pentru bărbații care prețuiesc confortul și stilul universal. Se potrivesc excelent la munte, trekking sau plimbări spontane în oraș. Cum deja sa demonstrat geaca tip softshell este unul din elementele obligatorii din garderoba fiecărui bărbat. Protejează excelent de vânt și frig, dar de asemenea garantează un confort maxim și folosirea chiar și în cele mai extreme condiții ale vremii. Geci foarte comode și funcționale tip softshell se potrivesc excelent pentru plimbările la munte, întâlniri cu prietenii, turism. Se potrivesc de asemenea la jogging, alergare chiar și pe ploaie, fără frică că îți va frig sau vei rămâne umed după ploaie.

Materialul softshell, anume așa sunt confecționate gecile respirabileSoftshell este un tip de material care protejează de vântul rece, de aceea așa tip de geci mai sunt numite ,,windstoper,,. În același timp aceste geci turistice se evidențiază prin ceea că sunt respirabile, impermeabile, create pentru turism și sport. În oferta Bolf poți găsi un asortiment larg de geci comode și universale pentru bărbați de tip softshell, care sunt o completare excelentă a garderobei fiecărui bărbat în sezonul de toamnă-iarnă. Modelele disponibile în magazinul nostru se evidențiază prin calitate, design la modă, datorită căruia sunt un model extraordinar pentru bărbații care caută funcționalitate și în același timp o geacă stilată de tranziție.

Gecile softshell-alege un model pentru tine
Datorită elementelor așa ca gluga detașabilă, guler tip tunică, mânecile reglabile, sau chiar buzunare interioare pentru telefon, ori buzunar pentru skipass, gecile softshell pot fi folosite pentru diverse necesități. Indiferent de detalii toate modelele asigură protecție maximă de vînt și frig, permițând pielii să respire. Trebuie de remarcat stilul excelent al gecilor softshell. Evidențiază excelent silueta și o protejează de ploaie și vântul rece. Geaca tip softshell este ceva mai mult decât o geacă de vânt. Unele modele care se regăsesc în oferta Bolf sunt foarte ușoare, nemaipomenit de elastice, nu rețin mișcările , protejează de vântul puternic și ploi. Persoanele care doresc geci cu decorațiuni sau accesorii la fel vor găsi așa tip de modele în magazinul nostru. Gecile softshell au fermoare frumoase, buzunare interioare și exterioare practice. Gecile softshell pentru bărbați sunt folosite pe timpul ploios, vânt, varietatea de modele și diversitatea de culori, fac ca aceste geci să fie o completare excelentă în fiecare ținută outdoor.

pixel