Pantaloni chino bărbați

Cantitatea de produse: 80
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 2

Pantalonii chinos pot reprezenta răspunsul la întrebarea: “eu cu ce mă îmbrac azi?” pentru mulți bărbați. Acest tip de pantaloni seamănă cu blugii. Inițial au fost confecționați pentru militari, mai ales pentru soldații francezi și englezi. În timp, au devenit unul dintre articolele favorite pentru bărbați.

Pantaloni chino pentru bărbați – tipuri

Dacă te-ai întrebat vreodată pantaloni chino barbati ce inseamna, să știi că este o prescurtare de la “chinese pantalones”. Printre tipurile de pantaloni chino sunt pantaloni chino slim fit barbati, pantaloni chino barbati regular fit, pantaloni chino plisat, chino din catifea, chino de zi cu zi, chino jodhpurs, chinos din lână precum și pantaloni scurti chino barbati.

Vezi, de asemenea:

Cu ce să porți pantaloni chino?

Pantalonii chino sunt foarte ușor de asociat și cu încălțămintea, dar și cu ce vine în partea de sus a corpului. Se potrivesc cu cămașă, pulover dar și cu un tricou mai elegant, iar ca încălțăminte poți asocia o pereche de pantofi de piele sau o pereche de teniși. Poți opta, de asemenea, și pentru o pereche de bocanci sau ghete atunci când porți chinos. Acest tip de pantaloni este recomandat atât bărbaților care fac sport și sunt fit, cât și bărbaților care sunt puțin mai plinuți. Trebuie doar ca, atunci când îți alegi perechea, să alegi un model și un material care să te avantajeze. Mai important decât aspectul este confortul, așa că fii sigur că alegi un model în care tu să te simți confortabil.

Cum comand pantaloni chino pentru bărbați de la Bolf?

Sortează conținutul prin alegerea produselor de îmbrăcăminte pentru bărbați, apoi alege din acele categorii “pantaloni bărbați” și după selectează subcategoria “chinos”. În acest moment, poți începe să te uiți după tip, talie, culoare și orice altă caracteristică. Nu în ultimul rând, nu uita să te uiți și după pantaloni chino barbati pret, ca să știi câte perechi poți să îți comanzi din bugetul pe care îl ai la dispoziție. Odată alese modelele preferate, le poți adăuga în coș, de unde le poți plăti. Dacă ai nevoie de ajutor, în josul paginii vei găsi câteva rânduri cu informații de interes.

pixel