Pantaloni chino bărbați

Cantitatea de produse: 38
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Culoarea
Prețul
Oferta
TIP PRODUS
Oferi

Un model de pantaloni foarte popular în această perioadă - pantalonii de tip chinos! Dacă nu ai așa ceva în garderoba ta încă, este cazul să citești mai departe și te vei răzgândi!

Fiind denumiți pantaloni chino, ei sunt numiți pe scurt chinos. Originea lor este trădată de denumirea în spaniolă. Chino se traduce prin chinezesc și face referire la tipul de țesătură din care sunt confecționați acești pantaloni, și anume o țesătură din bumbac subțire. Acest tip de material îi face potriviți pentru sezonul cald. Ei pot fi purtați cu o cămașă de bumbac subțire și o pereche de pantofi fără șireturi pentru un look casual. Dacă îi purtăm cu o cămașă elegantă cu dungi fine, un papion și o pereche de mocasini devin o ținută elegantă, potrivită pentru un eveniment semi-formal între prieteni.

Pantalonii chinos pentru bărbați sunt ușor de asortat și sunt la granița dintre elegant și casual, în funcție de încălțămintea și hainele cu care îi combini. Modelul chinos de pantaloni este potrivit tinerilor și adulților supli și atletici. Vino și tu pe bolf.ro și alege modelul care ți se potrivește!

pixel