Tricouri damă cu imprimeu

Cantitatea de produse: 20
Mărime
Culoarea
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Modelele de tricouri cu imprimeu damă sunt modalitatea perfectă de a te exprima și de a arăta lumii cum te simți. La Bolf, nu ne limităm la un singur tip de model. Vei găsi tricouri femei cu imprimeu haios, modele cu inscripții inspiratoare sau model grafic cu animale. Răsfoiește oferta noastră și alege un model care să îți reflecte caracterul.

Tricouri de damă cu imprimeuri - perfecte pentru utilizarea de zi cu zi

La Bolf vei găsi tricouri cu imprimeu damă diverse. Propunem o paletă largă de modele și numeroase culori din care pot fi selectate cu ușurință soluțiile potrivite! Ai tricouri de damă asortate, cu imprimeu amuzant, perfecte pentru utilizarea de zi cu zi sau variante ideale pentru petreceri. Toate tricourile imprimate au croieli ergonomice, ce asigură stare de bine în timpul purtărilor. Dacă îți place să ieși în evidență, poartă tricouri fashion cu nod în talie. Pariază pe tricouri damă polo cu imprimeuri, pentru stilizări rafinate sau pe variante clasice pentru ținute expresive. Vor fi perfecte pentru doamnele elegante în zilele în care vor să schimbe ceva.

Vezi, de asemenea:

Cum să porți tricouri de damă cu imprimeuri și cu ce să le combini?

Amintește-ți că acele imprimeuri mari sunt de obicei punctul focal al ținutei. Cel mai bine este să le combini cu elemente care creează un fundal discret - cu excepția cazului în care îți place să fii în centrul atenției. Poți paria pe un mix de culori pentru a crea ținute dinamice, vibrante sau poți alege modele monocrome cu imprimeuri versatile. Tricourile negre de damă cu imprimeu colorat arată bine cu blugi rupți. În această combinație, vei avea un look tineresc! Poartă deasupra o jachetă ramones și decorează-ți părul cu o bentiță în aceeași culoare cu imprimeul. Imprimeurile mici pot rămâne un accent delicat și vor fi perfecte pentru un stil de bază. Tricourile albe de damă cu imprimeuri diverse vor merge bine cu blugi negri sau pantaloni de trening. Pentru partea inferioară, alege adidași albi și evită accesoriile. Poți purta tricoul la birou cu o jachetă și tocuri înalte.

Cum să găsești cel mai bun tricou de damă cu imprimeu în oferta magazinului Bolf?

Găsești o varietate mare de tricouri cu imprimeuri în magazinul Bolf! Dacă ești una dintre femeile ce apreciaza confortul și bunul gust, adaugă în coș tricourile care te reprezintă. Poți alege mărimea potrivită analizând tabelul de mărimi din cadrul fiecărui produs. Magazinul Bolf oferă îmbrăcăminte la fel de interesante și în alte categorii. Când valoarea produselor din coșul de cumpărături depășește 300 lei, acoperim costul de transport!

pixel