Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Hanorace bărbați fara gluga

Cantitatea de produse: 636

Bluze bărbați fără glugă

Bluzele fără glugă sunt un element excelent în garderoba masculină, care indiferent de modelul său basic, se potrivește în diverse ținute, de asemenea sport, urbane ori casual. Acest tip de bluze se potrivesc excelent în fiecare zi: poartă la sală, cu bicicleta sau plimbare. Izolate termic, îți vor fi de folos la munte, sau te vor proteja de vânt și ploaie primăvara și toamna. Lipsa glugii face ca bluza sa obțină un caracter original, în general combinată cu pantaloni la modă, ex. Chino sau blugi clasici. Bluzele disponibile în oferta Bolf se îmbracă peste cap, sunt confecționate din materiale calitative, motiv pentru a fi purtate confortabil zilnic. Important este faptul că bluzele clasice, netede, confecționate din bumbac moale sunt plăcut de purtat, dar își păstrează calitate pe un termen lung- vor fi durabile la spălare. Unele modele de bluze tip outdoor este îmbogățit cu elastan ce oferă elasticitate și se așează ideal pe siluetă.
Bluze stilate în fiecare zi- cu aplicație, imprimeu sau model military?
Bluzele fără glugă pentru bărbați pot fi cumpărate în diverse variante: versiunea netedă cu inscripții la modă sau grafică, cu fermoar, diverse modele decolteu: în V, cu guler mic, sau mare tip horn, cât și buzunare sau fără. Pentru evidențierea caracterului sport, alegeți o bluză basic, care are teminația cu bandă elastică. Alt model comod sun bluzele cu buzunare plasate pe laterală. Bluzele fără glugă sunt stilate, cu caracter, au aplicație din piele ecologică model cu fermoar pe diagonală. În oferta Bolf, se regăsesc bluze pentru fiecare zi în diverse culori, de asemenea netede, cât și cu printuri originale. Fiecare care dorește să obțină un stil excelent, cu siguranță își va găsi bluza potrivită.

pixel