Hanorace bărbați fara gluga

Cantitatea de produse: 142
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Hanoracele de bărbați fără glugă sunt un accesoriu vestimentar care poate fi combinat în mai multe modalități pentru a împlini efecte complet diferite.

Putem purta hanorace fără fermoar peste un tricou, combinate cu blugi skinny și cu teniși sau adidași. Acest tip de outfit conferă un look smart-casual potrivit pentru o zi de lucru la birou. Poți să-ți dai jos oricând hanoracul și să îl legi în jurul mijlocului pentru un aer mai lejer și mai abordabil. Pot alege culori care se complementeaza pentru un efect contrastant deosebit. Astfel, poți purta un hanorac fără glugă bleumarin alături de blugi clasici din denim albastru și o cămașă de culoare roz, roșu, galben, gri, verde sau portocaliu. Dacă vrei să arăți mai matur și rafinat, poți încerca să alegi un hanorac fără fermoar de culoare uniformă alături de o cămașă cu dungi foarte fine în culorile menționate anterior. Dacă le asortezi cu o pereche de pantaloni de stofă, o pereche de mocasini și cu o pălărie, ținuta este desăvârșită!

Poți purta un hanorac fără glugă cu fermoar peste o maletă dar fii atent să nu închizi puloverul până la sus pentru a lasă să se vadă o parte din maletă. Hanoracul poate fi dat jos și legat la brâu pentru un aer mai rebel și dezinvolt. Dacă vrei să adopți un look mai sportiv, poți să porți hanoracul cu o pereche de pantaloni de trening și cu adidași. Acest tip de vestimentație este exact ce ar trebui să porți când mergi să vezi un meci sau să bei o bere cu prietenii. Este de asemenea potrivit pentru mers la sală sau la un joc de baschet.

pixel