Blugi mom fit

Cantitatea de produse: 21
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Dacă vrei să fii la modă fără să îți complici existența prea mult, asigură-te că ai în garderobă cel puțin câteva dintre articolele necesare în acest sens. Din această categorie fac parte și blugi dama mom fit, blugi care erau la modă în anii 70, cu talie înaltă, cu un croi drept, lați în zona șoldurilor și strânși în partea de jos. Dacă vrei să îți stilizezi ținutele la modă, acești blugi reprezintă alegerea perfectă. Iar o combinație potrivită te va ajuta să fii întru totul în tendințe.

Blugi Mom Fit - ce formă se potrivește?

Blugii mom fit pot avea diverse designuri. Alege modelul potrivit în primul rând în funcție de morfologia corpului, dar și de alte preferințe pe care le ai. Pentru că talia acestor blugi este fie înaltă, fie mijlocie, iar în zona șoldurilor sunt largi, aceștia îți vor sublinia formele, le va scoate în evidență dacă știi cum să alegi ceea ce porți. Modelele de blugi mom fit cu talie inalta sunt potrivite mai ales persoanelor cu o morfologie tip H, în formă de V sau în formă de A, în timp ce modelele de blugi mom fit slim, cu un croi îngust, sunt potrivite persoanelor care doresc alungirea siluetei.

Vezi, de asemenea:

Cum să aranjați blugii mom fit și cu ce să îi combinați?

Combină blugii mom fit cu diverse articole vestimentare, pentru ținute urban casual sau casual șic – cămăși, tricouri polo sau o jachetă aviator, sneakers sau pantofi cu toc, sandale sau botine, fiecare dintre aceste articole poate completa o ținută în care o pereche de blugi mom fit negri, gri, alb sau în orice alte culori sunt vedeta. Pentru un look deosebit și un aspect rebel, alege o pereche de blugi mom fit rupti pe care să îi asortezi cu un hanorac în tendințe.

Alegerea pantalonilor perfecti pentru mom fit în magazinul Bolf

Din magazinul Bolf poți alege oricare dintre modelele de blugi mom fit ieftini care îți sunt pe plac, în culori, mărimi sau designul potrivite. O simplă căutare în magazin îți oferă șansa de a alege pantalonii perfecți pentru diverse ocazii.

pixel