Paltoane bărbați

Cantitatea de produse: 81
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferta
TIP PRODUS
Mânecă

Imediat ce se răcește afară și vremea devine neprietenoasă, este cazul să scoatem de la naftalină paltonul bărbătesc de iarnă și să ne întrebăm dacă a devenit sau nu demodat. Dacă tot există o ofertă atât de largă, de ce să nu ne înnoim cu un parpalac de bărbați ca și cadou de Crăciun?

Cum alegem un palton bărbătesc

E ușor să găsești un palton bărbătesc însă ai nevoie de câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Ce să cauți la un mantou de bărbați ca să poți fi sigur că a fost o achiziție bună?
Materialul și croiala sunt cele mai importante lucruri. Un palton nu trebuie să fie confundat cu un pardesiu. Pardesiul este făcut din materiale impermeabile rezistente la ploaie și vânt și se poartă toamna și primăvara, în vreme ce paltoanele de iarnă sunt confecționate din materiale precum lâna, cașmirul sau un amestec din cele menționate anterior și diverse alte materiale sintetice.

Lungimea paltonului este foarte importantă și trebuie să hotărăști de la bun început dacă îți dorești un palton scurt de bărbați sau te orientezi către paltoane de bărbați lungi. Nu mai suntem în vremea în care paltoanele erau croite doar până la glezne, acum sunt de lungimea aceasta doar paltoanele de bărbați elegante care se poartă la evenimente formale de gală, unde ținuta trebuie să fie cât mai conservatoare. Un astfel de palton negru de bărbați va impresiona printr-un look sofisticat și deosebit. Este potrivit unei persoane rafinate cu gusturi fine.

Paltoanele scurte pot fi de diferite lungimi și oferă o alternativă mai casual față de paltoanele lungi. Un palton gri de bărbați este mai potrivit într-o lungime mai scurtă, la baza fundului și conferă un aer îngrijit și tineresc. Poate fi purtat cu cizme sau bocanci pentru un look dezinvolt și casual, fiind o piesă de vestimentație care uimește prin versatilitate.

Acum că știi ce să alegi, vino să vezi paltoane online pe bolf.ro. Vei găsi o gamă variată de produse gata să fie ambalate și trimise direct la tine acasă! Tot ce trebuie să faci este să alegi mărimea potrivită și să comanzi acum!

pixel