Rochii

Cantitatea de produse: 140
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 3

Unul din cele mai importante articole vestimentare din garderoba unei femei este rochia. Fie că vorbim de rochiile de zi vaporoase și boeme, rochii de blugi sau rochii oversize, un lucru este cert, rochia este comodă și ușor de asortat; adaugi o pereche de teniși, pantofi cu toc sau platfomă, sau pantofi casual și outfit-ul este gata.

Ce alegem?

În funcție de stilul preferat, de personalitate și de ocazie, puteți alege rochii de vară boeme, rochii casual sau rochii de zi, rochii de cocktail sau rochii de nuntă, toate acestea într-o varietate de modele și lungimi precum rochii lungi, rochii scurte sau rochii de lungime medie sau midi. Rochiile pot scoate în evidență silueta, pot ascunde imperfecțiunile și cu siguranță vă pot face să vă simțiți radiantă și încrezătoare. Pentru doamnele mai mici de înălțime sau minione stiliștii recomandă rochii scurte sau deasupra genunchiului. Doamnele înalte care vor să atragă atenția de la înălțimea lor pot alege rochii lungi până deasupra gleznelor sau midi, evitând rochiile scurte sau cele lungi până în pământ.

Vezi, de asemenea:

Tipuri de rochii

Rochiile de blugi, sau combinație de blugi cu alt material sunt la moda în acest sezon. Ultimul trend în materie de asortare a rochiilor casual sunt tenișii și pantofii sport tip adidași. Aceștia oferă outfit-ului un aer relaxat și încrezător precum și un plus de comoditate. Rochiile office tip sarafan pot fi combinate cu o cămașă sau o bluză basic și asortate cu un sacou elegant. Rochiile din piele sau piele întoarsă sunt perfecte în sezonul de toamnă și iarnă și pot fi deosebit de elegante atunci când sunt asortate potrivit. O rochie de piele sau imitație de piele (piele ecologică) tip sarafan poate deveni o perfectă rochie cocktail când este asortată cu un colier de dimensiuni mari la baza gâtului și o pereche de pantofi cu toc. Rochiile petrecute sunt perfecte pentru femeile care vor să ascundă câteva kilograme în plus; cu cordon în talie, aceste rochii evidențiază frumusețea fiecărei siluete. Tunica este articolul vestimentar care combină rochia cu bluza, oferind o multitudine de moduri în care poate fi asortată. Cel mai des combinată cu colanți, tunica este foarte versatilă și la modă.

Rochia este o semnătură vestimentară a feminității si e importantă forma corpului și înălțimea în alegerea unei rochii. O rochie mulată poate scoate în evidență fiecare formă a corpului, dacă asta căutați. Depinzând de model, rochiile vaporoase pot adăuga volum corpului spre deosebire de rochiile drepte, asimetrice sau petrecute, care tind să complimenteze numai anumite părți ale corpului și să minimizeze volumul.

pixel