Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Geci sport bărbați

Cantitatea de produse: 509

Geci sport

Geci sport în magazinul Bolf-pentru bărbații activi
Gecile sport sunt o gamă largă de produse, în care fiecare persoana pasionata de modul activ de viață și sport își poate găsi ceva pe plac. Gecile pentru plimbarea cu bicicleta trebuie să fie mai scurte, pentru a nu reține mișcările, iar materialul din care sunt confecționate trebuie să fie rezistent la apă și să protejeze de vânt. Gecile pentru alergare trebuie la rândul lor să fie ușoare, să aibă buzunare practice și asigure termoizolare. La fel ca la gecile pentru ski, sală, sau chiar plimbare. Trebuie însă de reținut ca multe modele de geci sport pot avea elemente comune. Gecile trebuie să fie impermeabile, să aibă glugă-datorită caruia fac față vremii nu prea bune. Un lucru important este calitatea și materialele din care sunt confecționate. Gecile sport deseori sunt supuse unor teste severe de către utilizatori. Gecile trebuie să asigure de asemenea temperatura potrivită a corpului- nu trebuie să fie prea călduroase, și prea reci.

Geci sport
stilate, comode, pentru fiecare ocazie. În afară de funcția de bază a gecilor sport activitatea fizică, nu înseamnă că gecile nu trebuie să fie stilate și la modă. Gecile sport din colecția Bolf au fost confecționate nu doar pentru bărbații care preferă activitățile fizice, dar și pentru cei care prețuiesc stilul și apectul la modă. Poți alege dintr-o gamă largă de modele de geci matlasate, care sunt disponibile de asemenea în culori închise, de exemplu, negru, bleumarin, sau gri, cât și cele mai curajoase roșu aprins sau albastru. Mulți bărbați vor aprecia de asemenea că gecile sport sunt mereu la modă, modele camuflaj, cu inserții military sau kaki. Cumpărând o geacă sport trebuie să atragi atenția la detaliile estetice-culoare ,glugă. Domnii care prețuiesc confortul trebuie să fie interesați de gecile tip baseball. Sunt geci foarte scurte sport, care se tremină la șolduri și garantează liberatatea mișcărilor. Indiferent de necesități, cu siguranță putem afirma că fiecare își va găsi geaca potrivită în magazinul Bolf.

pixel