Sacouri casual bărbați

Cantitatea de produse: 13
Mărime
Culoarea
Prețul
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Sacoul a început să fie purtat din ce în ce mai des de bărbați începând cu secolul 19. Sacoul casual de bărbați este ultima modă și este piesa de rezistență a bărbaților stilați și interesați de un look tineresc. Sacoul casual slim fit pentru bărbați poate adăuga o notă de semi-formalitate unei ținute sau poate să transforme o pereche de pantaloni eleganți într-o ținută casual potrivită muncii de birou. Putem purta un sacou bleumarin cu o pereche de blugi mai decolorați și o cămașă cu dungi fine pe dedesubt, pentru o combinație cunoscută ca fiind de succes. Puteți alege sacouri casual de bărbați cu model, în dungi sau în carouri pe care să le asortați cu cămăși simple elegante sau tricouri albe de bumbac simple.

Un sacou sport pentru bărbați poate să fie alegerea ideală pentru o ieșire între amici la bowling sau la biliard. Puteți purta sacouri sport de bărbați la un restaurant sau la un eveniment social între prieteni. Dacă alegeți un sacou sport negru cu blugi skinny și cu un tricou alb simplu veți arăta de-a dreptul fabulos.

Când cumpărați un sacou asigurați-vă în primul rand că nu este prea scurt. Ca să verificați acest lucru trebuie să aveți grijă ca mânecile să se afle în jurul încheieturilor mâinilor. Umerii sacoului trebuie să se afle exact la nivelul umerilor noștri și nu trebuie să iasă în afară sau să pară că vor exploda de pe noi. Lungimea optimă este în jurul mijlocului, până la partea inferioară a picioarelor. Cusăturile sacoului trebuie să fie discrete și rezistente și nasturii trebuie să fie bine securizați în loc.

pixel