Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Sacouri casual bărbați

Cantitatea de produse: 18

Sacouri stilate casual

Un sacou ales corect se prezintă excelent nu doar ca element al costumului, dar și ca element care ideal se potrivește bărbaților, cei care prețuiesc eleganța-conferă șarm, subțiază silueta. Sacourile pentru bărbați stil casual, indiferent că au un caracter informal se potrivesc în multe situații, când trebuie să arăți elegant. Sacourile sunt confecționate dintr-o combinare de materiale așa ca poliester și vascoză ( unele cu amestec de lână), cât și cele confecționate din bumbac evidențiază excelent silueta bărbatului și vor fi o completare excelentă în diverse situații zilnice. Universalitatea lor și calitatea acestor tipuri de sacouri, confirmă încă o dată că sunt ideal potrivite pentru fiecare anotimp.

Cu ce purtați sacourile , pentru a arăta stilat. Sacourile se prezintă excelent în combinare cu jeanși sau pantaloni tip chino, cât și așa elemente ale garderobei ca: tricou, long sleeve, cămașă sau pulover. Dacă vorbim de încălțăminte atunci putem combina cu: pantofi, mocasini, ori bocanci. Aceste tipuri de încălțăminte evidențiază caracterul casual al sacoului, în același timp face ca așa tip de sacou să se evidențieze de altele. Marea majoritate a sacourilor noastre disponibile în asortiment sunt sacouri netede, care se vor combina în armonie cu cămăși, cât și tricou simplu. Unele modele au cusut buzunar pentru bastistă, ceea ce face ca sacoul să fie elegant. În magazinul nostru vei găsi sacouri cu model, carouri ș.a. Dacă cauți un model de sacou sport, care va fi o alegere ideală la școală sau la discotecă, îți recomandăm să cumperi un model ce imită denimul. Diversitatea modelelor (de la cele mai deschise, la cele mai închise nuanțe), cât și croiala ( cu un șliț sau cu închidere la doi nasturi) asigură că fiecare își va găsi sacoul potrivit.

pixel