Blugi bărbați

Cantitatea de produse: 295
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 5

Dacă există o piesă de vestimentație care nu lipsește din garderoba niciunui bărbat modern, aceasta este cu certitudine perechea de blugi.

Dintre atâtea tipuri de blugi bărbătești însă, cum știm să alegem perechea care ni se potrivește?

Desigur că, la fel ca și în cazul oricărei piese de îmbrăcăminte, blugii sunt de diferite tipuri și de diferite croieli. Blugii clasici pentru bărbați sunt făcuți în general din material denim dur și sunt în continuare printre preferații noștri datorită rezistenței sporite a materialului. Cu acești blugi n-ai cum să dai greș pentru că sunt potriviți pentru orice tip de constituție.

Blugi clasici

Blugii clasici îți vor pune în valoare masculinitatea dându-ți în același timp un aer tineresc, în cazul în care îi asortezi cu un tricou sau un hanorac. Dacă alegi să îi porți cu o cămașă și un sacou, blugii negrii pentru bărbați devin ținuta smart casual potrivită pentru birou sau pentru o ieșire romantică la un restaurant.

Blugi skinny

Blugii skinny sunt blugi elastici de cele mai multe ori. Ei sunt potriviți unui bărbat tânăr cu un corp atletic deoarece se mulează foarte bine de la talie până la glezne, scoțând în evidență conformația corpului.

Blugi slim fit

Blugi slim fit bărbătești sunt croiți pe corp însă nu sunt la fel de mulați ca și blugii skinny. Ei pun în evidență posteriorul și sunt strâmți pe coapse însă nu se îngustează până jos. Blugi slim fit sunt poate printre cei mai populari blugi bărbătești, după modelele clasice și se potrivesc majorității bărbaților, indiferent de conformație.

Blugi rupți

Blugi rupți pentru bărbați, sunt foarte la moda în ziua de azi. Ei sunt în general confecționați din material albastru decolorat prin procedee chimice. Blugii rupți iți conferă un look relaxat și lejer și pot fi purtați cu tricouri și hanorace bărbătești fiind potriviți pentru ieșiri cu prietenii. Blugii cu tăieturi, rupți sau sfâșiați nu sunt potriviți pentru scoală sau birou.

Indiferent de vârstă și domeniul tău de activitate, vino pe bolf.ro și o să găsești blugii bărbătești potriviți pentru tine!

pixel