Pantaloni sport bărbați

Cantitatea de produse: 332
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 6

Pantaloni trening bărbați au depășit de mult statutul de pantaloni doar de sport, reprezentând acum o opțiune serioasă pentru multe alte activități. Bolf îți pune la dispoziție multiple modele de pantaloni de trening ca tu să îți poți alege ceva pe placul tău.

Cum să alegi pantalonii de trening pentru bărbați?

Ca să alegi un pantalon trening bărbați potrivit trebuie mai întâi să vizualizezi modelele și să-l alegi pe cel care îți place. Gândește-te și cu ce alte articole ai putea să porți pantalonii. După ce ai ales modelul care îți place, selectează mărimea potrivită. Dacă nu știi ce dimensiuni ai, aici pe Bolf poți afla asta ajutându-te de tabelul cu mărimi și de regulile de măsurare care îți sunt puse la dispoziție. Nu în ultimul rând, vezi dacă pantalonii pe care i-ai ales se încadrează în bugetul pe care îi al pentru achiziție. 

Vezi, de asemenea:

Colorat, negru sau gri - ce pantaloni de trening pentru bărbați ar trebui să alegi? 

Depinde de întreaga ținută pe care vrei să o afișezi. Dacă vrei să porți pantaloni trening bărbați ieftini cu un hanorac roșu, atunci alege o culoare mai neutră, cum ar fi gri, ca să obții un echilibru în ținută. Dacă îți plac ținutele mai discrete, atunci pantalonii dintr-o singură culoare sunt perfecți, cum ar fi pantalonii albi sau negri. Dacă îți place să ieși în evidență și ești adeptul unor ținute care să te facă repede remarcat, atunci alege o pereche de pantaloni colorați.

Ținute cu pantaloni de trening pentru bărbați

Pentru o ținută de vară poți opta pentru o pereche de pantaloni scurți trening bărbați, un maiou și o pereche de teniși. Pentru o ținută casual alege o pereche de pantaloni cargo joggers negri, un tricou simplu alb și o pereche de sneakerși. Dacă ești adeptul stilului de stradă, combină o pereche de pantaloni de trening cu model camuflaj cu un hanorac și cu o pereche de adidași. Dacă îți cauți haine cu care să poți face mișcare, atunci alege o pereche de pantaloni de trening simpli pe care să îi combini cu un tricou și cu o pereche de adidași.

pixel