Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Pantaloni sport bărbați

Cantitatea de produse: 454

Pantaloni sport bărbați

Magazinul Bolf.ro are în oferta sa o gamă șargă de pantaloni și blugi de croială diferită, care cu siguranță va fi pe placul multor bărbați. În asortiment poți găsi joggers care sunt la modă în acest sezon, pantaloni cargo, sau tip baggy ori sport. Modelele menționate mai sus se prezintă excelent cu sneakersi, pulover, ori bluză long sleeve, iar ținuta obținută în acest sens va fi potrivită la întâlnie cu prietenii, training sau ieșire în oraș. Multe modele de pantaloni au reglare în talie cu dungă elastică și șnur, datorită căruia nu reține mișcările și asigură confort în diverse condiții. Trebuie de menționat că pantalonii disponibili în această categorie se evidențiază prin varietatea de culori și modele. Negru, roșu, diverse nuanțe de gri, kaki și culoare denim clasică, în unele modele se combină excelent motivul camuflaj, acestea sunt doar câteva exemple de culori pentru pantalonii disponibili în oferta noastră.

Pantaloni chino mereu la modă. În aceaastă categorie, în afară de pantalonii casual, nu lipsesc și modele de croială mai elegantă. Pantalonii chino se bucură de popularitate în fiecare zi, cât și la ocazii speciale. Croiala lor universală se prezintă excelent cu fiecare element al garderobei: hanorac, sacou, pulover, ori tricou clasic. Avem în oferta noastră pantaloni chino de diverse culori: bej, albastru, bleumarin, datorită căruia poți alege ceva potrivit pentru fiecare anotimp. Din asortiment nu pot lipsi de asemenea jeanși confecționați în diverse moduri. Modele cu rupturi, buzunare mari, croiala clasică ori slim fit, pantaloni cargo sau baggy. Trebuie de menționat că marca Bolf pune accent pe calitatea materialelor, care asigură ca pantalonii să fie durabili. Modelele disponibile în asortiment în mare parte sunt confecționate din bumbac, ce se caracterizează prin faptul că sunt respirabile. Vă oferim o gamă largă de pantaloni pentru bărbați în sezonul 2018 și nu doar.

pixel