Pantaloni sport bărbați

Cantitatea de produse: 359
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Pentru orice bărbat activ cu un stil de viață dinamic există o pereche de pantaloni de sport perfecți. Azi pantalonii de sport pentru bărbați se numesc pantaloni de trening.

Istoria treningului

Treningul a fost inițial destinat utilizării în jocurile olimpice. Era purtat peste echipamentul de competiție în timpul încălzirii când era foarte frig și era dat jos în timpul jocurilor. Este o piesă de vestimentație formata din două părți și anume o bluză și o pereche de pantaloni. Existau în principal două tipuri de treninguri: treningul din foiță care era realizat din materiale similare nylonului, cu dublură de bumbac și treningul din bumbac care era fabricat din 100% bumbac sau combinații conținând o cantitate mare de bumbac.

Pantalonii de trening

Publicul larg a îndrăgit comoditatea și lejeritatea acestor pantaloni sportivi, motiv pentru care ei au început să fie purtați și comercializați independent de bluză. În zilele noastre, cei mai populari sunt pantalonii de trening pentru bărbați din bumbac.Ei sunt confecționați din materiale absorbante, pentru a absorbi transpirația. Din acest motiv sunt foarte folosiți când mergem la sală.

Pantalonii de trening au diferite croieli. Ei pot fi strâmți în partea de jos sau pot avea cracul drept complet, făcând câteva cute deasupra adidasului dacă sunt lungimea potrivită. Pantalonii de trening sunt diferiți și în jurul taliei. Ei pot avea o bandă elastică sau liberă la betelie, cu șiret.

Putem purta o pereche de pantaloni de trening gri pentru bărbați împreună cu o pereche de încălțăminte sport albă pentru a scoate în evidență contrastul dintre cele doua culori și pentru a arăta trendy chiar și atunci când facem sport! Dacă purtăm o pereche de pantaloni trening albi de bărbați ar fi bine să îi accesorizam cu o pereche de adidași colorați sau negri pentru a arăta cât mai modern. Pantalonii trening camuflaj pentru bărbați sunt un model destul de nou care a căpătat popularitate în ultima vreme. Ei pot fi purtați cu pantofi sport de o singură culoare, pentru efect maxim.

pixel