Geci bomber bărbați

Cantitatea de produse: 60
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Când simțim că soarele nu mai are aceeași putere și nu ne mai încălzește cu la fel de mult spor, este cazul să ne gândim să scoatem din șifonier geaca bomber pentru bărbați. O geacă tip bomber este varianta clasică și mai relaxată a gecii de primăvară și este acum vedeta tuturor colecțiilor de modă masculină.

Jacheta bomber pentru bărbați (sau ‘bomber jacket’ cum a fost denumită inițial) a apărut în America în anii ‘50 și fost adusă în atenția marelui public de către piloții bombardierelor americane. Odată cu anii ‘80 a devenit și mai populară odată cu filmul de succes “Top Gun”.

Gecile bomber sunt scurte până la talie și mulate pe corp. Nu au în general guler însă pot avea o ușoară delimitare la nivelul gâtului care seamănă cu un guler fără revere. În general ele au aplicată o bandă elastică în jurul mânecilor care se regăsește și în partea de jos a jachetei. Gecile bomber clasice se închid cu fermoar sau cu capse însă modelele noi pot avea închiderea și cu nasturi. Geaca pilot bomber este preferată de către cei tineri și noi modele apar în fiecare an, disponibile în diferite culori și cu diferite elemente de design. Geaca bomber print este doar unul dintre modelele moderne ale acestei geci clasice cu istorie îndelungată.

Dat fiind că este prezentă și în oferta pentru sezonul rece, putem spune că e clar cât de mult ne place, atât de mult încât purtăm geaca bomber iarna!

Tu nu ai una? Vino pe bolf.ro și alege dintre diferite culori și modele de jachete bomber pentru bărbați din oferta noastră variată!

pixel