Camasi bărbați cu mânecă scurtă

Cantitatea de produse: 85
Mărime
Culoarea
Oferi
Material
Model
TIP PRODUS

Cămașa cu mânecă scurtă pentru bărbați este vedeta șifonierului datorită versatilității sale. Ne salvează când avem nevoie să mergem la un eveniment formal și mercurul a explodat în termometre, când mergem la birou în miezul verii și ne ajută de asemenea când vrem să ieșim cu prietenii la un suc la terasă.

Cămașa cu mânecă scurtă poate transforma o ținută în funcție de elementele cu care o accesorizăm. Se poate adapta stilului casual când este purtată cu o pereche de blugi clasici și este costumația perfectă pentru ziua de lucru la birou.

Putem purta cămăși cu mânecă scurtă pentru bărbați croite dintr-un material de înaltă calitate la un costum formal când vremea este prea călduroasă. O astfel de cămașă trebuie să fie confecționată din materiale subțiri care respiră și ajută la reducerea transpirației.

Nu în ultimul rand, putem purta o cămașă cu mânecă scurtă seara când ieșim în oraș să ne întâlnim cu iubita sau ieșim cu prietenii. Purtată cu o pereche de blugi rupți și o pereche de adidași moderni creează un outfit proaspăt dar aparent neglijent!

pixel