Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Camasi bărbați cu mânecă scurtă

Cantitatea de produse: 69

Cămăși cu mâneca scurtă

Așa tip de cămăși sunt un compromis între cămașa clasică cu mâneca lungă și tricoul sport. Sunt o alternativă excelentă pentru zilele de primăvară sau vară. Trebuie de reținut însă ca sunt un element al gerderobei, care are un caracter casual, de aceea se potrivesc minunat în situațiile formale, ex, serviciu. Cămășile cu mâneca scurtă cât și cele într-o culoare, formează o ținuta excelentă de vacanță. Bumbacul ușor și respirabil garantează un confort maxim în zilele foarte calde.

Cămașa potrivită pentru tine
Cămașa cu mâneca scurtă din punct de vedere formal se potrivește în ținutele zilnice, nu cele oficiale. Dacă alegi acest model slim fit- care se așează pe siluetă, atunci cămașa se va prezenta modern și la modă. Este îndeajuns să combini cu costum de vară sau pantaloni respirabili tip chino, pentru a conferi ținutei un look la modă în 2018. În magazinul nostru vei găsi de asemenea modele netede, cât și cu model- în dungi, sau carouri în mai multe culori care sunt la modă în acest sezon. Toate cămășile sunt confecționate din bumbac calitativ cu puțin adaos de poliester-datorită acestui fapt sunt respirabile, se așează frumos pe siluetă, nu se deformează la spălare, mențin forma inițială. Fiecare bărbat cu siguranță își va găsi cel puțin câteva modele potrivite.

pixel