Costume de trening bărbaţi

Cantitatea de produse: 60
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferta
Mânecă

Când vine vorba de comoditate și de lejeritate, pantalonii de trening pentru bărbați sunt cu siguranță câștigători în garderoba noastră. Însă uneori parcă am vrea să avem tot pachetul și anume clasicul trening format din bluză și din pantaloni.

Dacă sunteți tineri și aveți nevoie de treninguri sport pentru bărbați, veți fi plăcut surprinși să vedeți că puteți alege dintr-o gamă largă de treninguri trendy cu imprimeu actual și modern. Treningurile cu imprimeuri pot avea bluza cu sau fără glugă, au pantalonii cu buzunare și elastic reglabil cu șnur în talie. Treningurile cu mânecă lungă se găsesc și în culoare uniformă și bluză fără glugă sau fermoar.

Dacă te interesează un trening cu pantaloni scurți și maiou, stil uniformă de baschet, ai venit unde trebuie. Oferta este compusă din multe modele de treninguri printre care seturi pentru bărbați tricou cu pantaloni scurți, cu diferite cifre aplicate pe fața maioului și pe cracul piciorului. Acestea sunt în diferite culori cum ar fi galben, roșu, gri sau albastru.

Dacă cauți să îți cumperi treninguri de bărbați din bumbac atunci îți poți întoarce atenția către costumele sportive pentru bărbați în model camuflaj care sunt de asemenea în diferite culori, cum ar fi kaki sau gri închis. Ele sunt confecționate din 100% bumbac și au un maiou cu glugă care poate fi purtat independent de pantalonii scurți, ca și piesă de sine stătătoare alături de o pereche de blugi.

Pe bolf.ro găsești treninguri de bărbați originale confecționate din materiale de calitate superioară! Vino să vezi oferta noastră!

pixel