Costuri și modalități de livrare

Livrare gratuită de la 250 RonDupă adăugarea produsului dorit în coșul de cumpărături și plata comenzii, Plata ta va fi înregistrată în contul nostru, atunci comanda Ta va fi procesată și înregistrată spre expediere. Livrarea în Romania este gratuită pentru comenzile de la 250 Ron și plata prin transfer bancar. Prețul total include prețul produselor și costul livrării.

Apoi pachetul Tău va fi preluat de firma de curierat FAN Courier sau DpD. Timpul estimat de livrare constituie de până la 4-5 zile lucrătoare. Dacă nu ai primit produsul în decurs de 4-5 zile lucrătoare, atunci contactează-ne. Vom examina ce sa întâmplat cu pachetul tău. În plus poți urmări pachetul prin intermediul site-ului firmei de curierat introducând numărul pachetului.

Înainte ca serviciul de livrare să vă dea comanda, vei fi contactat de curier. Dacă curierul FAN Courier sau DpD nu vă găsește la adresa indicată, pachetul va fi trimis la cel mai apropiat depozit de colete din localitatea ta. Vei fi informat printr-un mesaj, și vei putea să-ți ridici pachetul personal. Dacă dintr-un motiv oarecare nu veți putea să faceți acest lucru în decurs de 14 zile, produsul va fi returnat la biroul nostru și poate fi trimis din nou.

Comenzile sunt trimise numai în zilele lucrătoare (de luni până vineri). Toate livrările sunt asigurate.

Metoda de livrare
Valoarea comenzii Transfer bancar Valoarea comenzii Ramburs

DPD

Până la 249 Ron 15 Ron Până la 299 Ron 20 Ron
De la 250 Ron 0 Ron De la 300 Ron 0 Ron

FAN

Până la 249 Ron 15 Ron Până la 299 Ron 20 Ron
De la 250 Ron 0 Ron De la 300 Ron 0 Ron

URGENT CARGUS

Până la 249 Ron 15 Ron Până la 299 Ron 20 Ron
De la 250 Ron 0 Ron De la 300 Ron 0 Ron
pixel