Costuri și modalități de livrare

Livrare gratuită de la 200 RonDupă adăugarea produsului dorit în coșul de cumpărături și plata comenzii, Plata ta va fi înregistrată în contul nostru, atunci comanda Ta va fi procesată și înregistrată spre expediere. Dacă achitați online sau prin transfer bancar livrarea gratuită este valabilă pentru comenzile de la minim 200 lei. Prețul total include prețul produselor și costul livrării.

Apoi pachetul Tău va fi preluat de firma de curierat FAN Courier sau Urgent Cargus. Timpul estimat de livrare constituie de până la 3-4 zile lucrătoare. Dacă nu ai primit produsul în decurs de 4-5 zile lucrătoare, atunci contactează-ne. Vom examina ce sa întâmplat cu pachetul tău. În plus poți urmări pachetul prin intermediul site-ului firmei de curierat introducând numărul pachetului.

Înainte ca serviciul de livrare să vă dea comanda, vei fi contactat de curier. Dacă curierul FAN Courier sau DpD nu vă găsește la adresa indicată, pachetul va fi trimis la cel mai apropiat depozit de colete din localitatea ta. Vei fi informat printr-un mesaj, și vei putea să-ți ridici pachetul personal. Dacă dintr-un motiv oarecare nu veți putea să faceți acest lucru în decurs de 14 zile, produsul va fi returnat la biroul nostru și poate fi trimis din nou.

Comenzile sunt trimise numai în zilele lucrătoare (de luni până vineri). Toate livrările sunt asigurate.

Metoda de livrare
Valoarea comenzii Transfer bancar Ramburs

Cargus

Până la 200 Ron 15 Ron 20 Ron
De la 200 Ron 0 Ron 20 Ron

FAN

- 20 Ron 25 Ron

FAN Collect Point

- 20 Ron 25 Ron

DPD

- 20 Ron 25 Ron

Comenzile achitate la curier-ramburs vor fi realizate până la suma de 1199 Ron.

pixel