Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Tricouri și topuri

Cantitatea de produse: 17

Tricouri pentru femei

T-shirt-urile pentru femei sunt deja un articol important în garderoba femeii Cândva au fost asociate cu stilul sportiv și liniștea de acasă, astăzi sunt purtate chiar și la întâlniri și serviciu. Mult depinde de modelul acestui tricou. Îmbrăcămintea pentru femei este nemaipomenit de diversă, iar în capul designerilor din toată lumea apar noi idei pentru stilul femeilor. De asemenea în rândurile tricourilor există o multitudine de modele, diferite modele se diferă prin model, culoare și stil Datorită acestui fapt, fiecare femeie, indiferent de preferințele sale, va găsi t-shirt-urile ideale pentru sine, merită să aveți în dulapul vostru mai multe modele interesante Este o parte universală a garderobei, care poate fi combinată cu diverse tipuri de pantaloni și rochii.

În prezent, nemaipomenit de stilate sunt t-shirt-urile oversize cu croială largă Pot avea mânecile delicat suflecate în așa mod, ca să rămână o manșetă mică Pentru a adăuga mai multă feminitate și evidenția silueta frumoasă, în general pentru talia subțire este mai bine să porți așa tricouri peste pantaloni sau rochie. Așa stil de purtare a tricourilor este cel mai fierbinte trend de mai multe sezoane, iar în combinare cu jeanșii clasici pot crea o stilizare excelentă ideală pentru fiecare femeie.

Tricourile pentru femei pot fi deasemenea înguste, pentru a evidenția silueta. Trăsătura lor distinctivă pot fi printurile originale, motivele interesante și culorile curajoase De asemenea este la modă combinarea diferitor materiale, ex. dantelă cu bumbac moale sau cusătură pe fragmente din piele ecologică

Un must have absolut al acestui sezon sunt tricourile pentru femeie în stil boho, care sunt decorate cu diverse detalii și imprimeuri florale . Trebuie să aibă un aspect mai larg, și stilat. Așa t-shirt-uri adaugă grație și feminitate, în același timp sunt comode și ideale în zilele calde de vară.

pixel