Tricouri damă

Cantitatea de produse: 35
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Fie că ești în căutarea unui top fără mâneci sau a unui tricou cu mânecă scurtă, ai ajuns la categoria de produse potrivită!

Tricoul

Tricourile, sau denumirea în engleză cunoscută oriunde de T-shirt, sunt deja un articol important în garderoba femeilor. Tricoul de damă din bumbac uni, cu un design clasic, basic, se potrivește cu orice și este o piesă vestimentară de bază în orice ținută. Tricoul este în sinea sa atât de versatil! O piesă atât de universală a garderobei, încât indiferent de stil și preferințe poți găsi un tricou care să-ți satisfacă așteptările. Să intrăm puțin în detalii și să vedem ce tricouri ți s-ar putea potrivi chiar ție!

Ce tricou?

Cândva asociate cu stilul sportiv și hainele de casă, astăzi tricourile sunt un element de bază, și sunt purtate chiar și la întâlniri de afaceri cu un costum business. Ce distinge un tricou ce poate fi asociat unei ținute elegante, de unul ce este mai degrabă potrivit ținutei sport sau casual este modelul, materialul, culoarea și imprimeul acestui tricou. Îmbrăcămintea pentru femei este nemaipomenit de diversă și tricourile își găsesc locul oricât s-ar schimba trendurile în materie de modă.

Vezi, de asemenea:

Tricoul clasic

Tricoul de damă alb, basic, cambrat și elastic este o alegere sigură pentru o ținută elegantă, una sport, casual sau șic. Tricourile cu imprimeuri sunt cel mai des combinate cu fuste sau pantaloni uni, astfel încât ținuta să nu fie prea încărcată cromatic. Tricourile oversize câștigă teren mai ales în rândul adolescentelor, dar sunt preferate și de femeile mature. Acestea pot fi asortate cu o pereche de blugi rupți, pantaloni cargo sau fuste și pantaloni casual cu talie înaltă.

Tricoul casual-boem

Tricourile de damă în stil boho, care sunt decorate cu diverse detalii romantice și imprimeuri florale au revenit la modă împreuna cu bluzele cu mânecă scurtă tip ie tradițională. Tricourile în acest stil boem sunt la modă și pot fi ușor asortate cu blugi, pentru un look casual-boem plin de grație și feminitate. De asemenea este la modă combinarea diferitor materiale, spre exemplu dantelă cu bumbac moale sau tricou basic cu inserturi din piele ecologică

Tricoul universal

Puteți păstra același top sau tricou pentru a crea un look diferit schimbând numai pantalonii sau fusta, sau adăugând accesorii. Spre exemplu puteți crea un look elegant cu un tricou alb basic combinat cu pereche de pantaloni eleganți și un sacou. Același tricou poate să fie combinat cu o fustă plisată și un colier voluminos împreună cu o pereche de balerini sau teniși pentru un look casual. Împreună cu o pereche de pantaloni sport lungi sau scurți, o pereche de pantofi sport și o vestă din fâș subțire, tricoul a creat un look sporty perfect, comod și stilat.

Descoperă colecția de tricouri de damă ale magazinului nostru online, în culori neutre și versatile (tricou negru de damă, tricou alb de damă) sau tricourile și topurile cu imprimeuri și culori îndrăznețe și vesele. La Bolf poți să fi mereu în pas cu moda, la prețuri cu adevărat imbatabile. Vă așteptăm cu mic, cu mare să găsiți modelul perfect pentru stilul vostru. Spor la shopping!

pixel