Pantaloni damă

Cantitatea de produse: 399
Blugi dame albiBlugi dame bleumarinBlugi dame albaștriBlugi dame verziBlugi mom fit albiBlugi mom fit maroBlugi mom fit negriBlugi mom fit roșiiBlugi mom fit bleumarinBlugi mom fit neonBlugi mom fit albaștriBlugi mom fit portocaliuBlugi mom fit rozBlugi mom fit griBlugi mom fit verziBlugi mom fit galbenBlugi boyfriend albiBlugi boyfriend maroBlugi boyfriend negriBlugi boyfriend verziPantaloni de trening dame albiPantaloni de trening dame maroPantaloni de trening dame negriPantaloni de trening dame roșiiPantaloni de trening dame bleumarinPantaloni de trening dame albaștriPantaloni de trening dame portocaliuPantaloni de trening dame rozPantaloni de trening dame griPantaloni de trening dame multicolorPantaloni de trening dame verziPantaloni de trening dame galbeniPantaloni joggers dame albiPantaloni joggers dame maroPantaloni joggers dame roșiiPantaloni joggers dame violetPantaloni joggers dame bleumarinPantaloni joggers dame albaștriPantaloni joggers dame portocaliuPantaloni joggers dame rozPantaloni joggers dame verziPantaloni joggers dame galbeniPantaloni joggers negri damePantaloni joggers gri damePantaloni cargo negri damePantaloni cargo damePantaloni cargo damePantaloni cargo verzi damePantaloni cargo maro damePantaloni cargo roz damePantaloni cargo albaștri dameAlte modele pantaloni cargoPantaloni din catifea albiPantaloni din catifea negriPantaloni din catifea roșiiPantaloni din catifea bleumarinPantaloni din catifea neonPantaloni din catifea albaștriPantaloni din catifea portocaliuPantaloni din catifea rozPantaloni din catifea griPantaloni din catifea verziPantaloni din catifea galbenPantaloni imitație piele / albiPantaloni imitație piele / negriPantaloni imitație piele / roșiiPantaloni imitație piele / bleumarinPantaloni imitație piele / neonPantaloni imitație piele / albaștriPantaloni imitație piele / portocaliuPantaloni imitație piele / rozPantaloni imitație piele / griPantaloni imitație piele / verziPantaloni imitație piele / galbenPantaloni imitație piele / din piele maro
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
TIP PRODUS

Pantalonii sunt un element de bază al garderobei unei femei, iar cine spune că pantalonii de damă nu sunt feminini, nu se poate înșela mai tare. Pantalonii au o feminitate aparte, o feminitate combinată cu un sentiment de putere și siguranță de sine. Fustele sunt în sinea lor o piesă vestimentară aproape exclusiv feminină, așa că pantalonii au avut nevoie să vină cu modele care să se potrivească tuturor stilurilor, inclusiv celui șic-romantic și boem.

Pantaloni de damă în istorie

În epocile trecute în Europa pantalonii erau un articol vestimentar destinat aproape exclusiv bărbaților. În Extremul Orient pantalonii serveau drept lenjerie de corp și se purtau pe sub fustă sau rochie. În China antică, chiar dacă inițial aceștia au fost considerați nepotriviți pentru femei, pantalonii au câștigat rapid popularitate, fiind purtați uzual de către femei, chiar și în loc de fustă. În Orientul Mijlociu și Asia Centrală pantalonii erau considerați, iar în unele zone conservatoare încă sunt, ca haine bărbătești, dar au fost redescoperiți sub denumirea de șalvari și sunt acum extrem de populari.

Comozi și versatili, pantalonii sunt un element de bază al garderobei. Am vorbit despre pantaloni în trecut, dar haideți să vorbim și despre ei în prezent.

Vezi, de asemenea:

Pantaloni de damă în prezent

Dacă preferați stilul elegant, alegeți pantaloni de damă office pentru birou. Eleganți, drepți, conici, chino, sau chiar evazați pentru orice ocazie în care ținută trebuie să fie una de clasă. Puteți alege între pantaloni cu talie înaltă sau normală, 3/4 sau lungi.

Pantaloni smart-casual

O ținută smart-casual poate îmbină stilul confortabil al unor pantaloni negri de blugi cu o cămașă sau o bluză mai elegantă, poate o pereche de botine sau pantofi cu toc. Stilul casual se va canaliza pe blugi clasici sau boyfriend style, pantaloni casual, pantaloni baggy sau colanți. Bolf vă oferă o gamă variată de produse de top, iar colecția de pantaloni la un preț imbatabil nu este de ratat. Pantalonii culottes sunt foarte la moda și se potrivesc atât stilului elegant cât și celui casual. Încă un tip de pantaloni care se bucură de succes în ultimele sezoane sunt blugii boyfriend și mom fit. Acești blugi mai largi, foarte comozi și ușor de combinat în ținute casual, sunt un hit și în topul preferințelor femeilor. Deloc de neglijat sunt fustele-pantalon, practic pantaloni atât de largi, deseori cu pliuri, încât îți este greu să distingi dacă aceștia sunt în sine o fustă sau o pereche de pantaloni.

Pantaloni sport

Pentru stilul sport sunt potriviți colanții, pantalonii de trening și pantalonii sport. Colanții sunt foarte apreciați putând fi combinați cu multiple accesorii sport pentru a crea ținute minunate. Colanții modelatori, din material foarte stretch și talie înaltă sunt preferati în ultimele sezoane. Ideali și versatili, colanții sunt deseori prima alegere când ești în căutarea unei ținute confortabile, moderne și trendy.

Descoperiți colecția de pantaloni de damă a magazinului nostru online, Bolf! De la clasicii pantaloni casual la blugi moderni și pantaloni culottes în culori neutre și versatile sau cu imprimeuri și culori îndrăznețe și vesele.

pixel