Colanți damă

Cantitatea de produse: 127
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
TIP PRODUS

Din ce în ce mai populari în rândul femeilor, colanții au trecut de la a fi un articol vestimentar destinat exclusiv activităților sportive, la un element de bază în garderoba oricărei femei, indiferent că vorbim despre stilul sport, casual sau chiar elegant. În culori vibrante și texturi super fine, colanții sunt fără dar și poate un must-have.

Colanții eleganți

Colanții de damă eleganți sunt cei ce imită pantalonii negri simpli. Cu buzunare și o croială elegantă colanții merg perfect cu o cămașă și o pereche de pantofi cu toc. Datorită croielii și culorii, colanții negri scot în evidență și subțiază picioarele și gleznele, mergând astfel perfect cu pantofi eleganți.

Colanții casual

Colanții de damă casual pot fi în culori mate sau sidefate și vibrante, cu inserții de material din plasă și buzunare ascunse. Combinați perfect cu teniși, adidași sau balerini, colanții sunt atât de comozi încât nu vei vrea să mai îmbraci altceva. Pentru un look tineresc și îndrăzneț alegeți o pereche de colanți Bolf în galben vibrant cu un hanorac fuchsia și o pereche de teniși și cu siguranță veți atrage privirile și vă veți simți încrezătoare și pline de energie pozitivă. În materie de fashion, ultimul trend de colanți sunt cei cu una sau mai multe dungi pe lateral, de asemenea disponibili în colecția de colanți de femei Bolf.

Vezi, de asemenea:

Colanții sport

Colanții de fitness și colanții sport sunt concepuți dintr-un material special ce permite corpului să respire dar în același timp având un control al transpirației și umidității. Inserțiile de material tip plasă sunt deseori folosite pentru colanții de fitness pentru acest motiv în special, controlul temperaturii corpului și un sentiment de confort.

Colanții groși

Colanții de iarnă, flaușați, sunt prima alegere a multor femei pentru sezonul rece. Aceștia creează un look perfect împreună cu o tunică sau un pulover mai lung, sau chiar o maletă, și o pereche de cizme sau bocanci împreună cu o pereche de șosete groase răsucite la baza bocancilor. Materialul stretch al colanților vă invită să nu alegeți o mărime mai mare decât cea pe care o purtați. Alegând mărimea potrivită veți vedea că colanții vă modelează silueta și vă oferă un efect slim de push-up.

Când vine vorba de colanți, stocul Bolf este unul generos. Numeroase modele, culori și măsuri de la XS la XXL vin în întâmpinarea voastră și așteaptă să vă întregească garderoba. Pe tot parcursul anului, nu doar în perioada reducerilor precum alte magazine online, Bolf va oferă produse de calitate la prețuri mici.

Fiți în mereu în pas cu moda cu Bolf!

pixel