CORONAVIRUS – CUMPĂRĂTURI ONLINE ȘI CUM POȚI PRELUA ÎN SIGURANȚĂ COLETUL?

CORONAVIRUS – CUMPĂRĂTURI ONLINE ȘI CUM POȚI PRELUA ÎN SIGURANȚĂ COLETUL?

SIGUR >> FOARTE SIGUR >> PRIN INTERNET

DESCOPERĂ URMĂTOARELE SFATURI DE LA BOLF.RO!

Sperăm că coronavirusul va dispărea cât mai rapid, așa cum a venit, fiindcă ne-a complicat viața. Înainte de a vă oferi un set de informații specifice și sfaturi practice privind cumpărăturile online și ridicarea unui colet de la un curier…

CORONAVIRUS ȘI CUMPĂRĂTURILE

Cum să cumperi în siguranță în situația, când coronavirusul se transmite atât de rapid? În primul rând evitați locurile publice în care suntem expuși contactului apropiat și astfel infecțiilor. Magazinele staționare fac parte din acestă zonă de risc.

…împreună cu întreagă echipă BOLF îți dorim:

sănătate, buna dispoziție și energie pozitivă, pentru a trece cu bine aceste clipe grele!

NU RISCĂM SUB NICI O FORMĂ!

Ne respectăm reciproc, reduceți la minimum riscul și învingem coronavirusul împreună folosind un set bun de recomandări!

REGULA NR 1

EVITĂ SPAȚIILE PUBLICE

Coronavirusul se răspândește prin aer, picături, deci izolarea este cea mai bună protecție împotriva infecției!

REGULA NR 2

LIMITEAZĂ CUMPĂRĂTURILE ÎN MAGAZINLE FIZICE-STAȚIONARE

Sigur doar dacă acest lucru este posibil. Păstrați cel puțin 1m distanță de cealaltă persoană în magazine și galerii de shopping!

Așa cum este dificil să faci cumpărături de zi cu zi pentru alimente și produse de primă necesitate online, în cazul hainelor este mult mai simplu!

REGULA NR 3

CUMPĂRĂ ONLINE

Ori de câte ori este posibil, cumpărați online, deoarece acest lucru va reduce riscul de infectare cu coronavirus!

REGULA NR 4

ÎNVINGE GREUTĂȚILE

Siguranța în primul rând, dar nu lăsați coronavirusul să vă împiedice să cumpărați haine sau să profitați de promoții atractive!

CORONAVIRUS ȘI CUMPĂRĂTURILE ONLINE

Cumpărăturile Online poate reduce riscul potențial de a contracta coronavirus la aproape zero. Cum este posibil? Din două motive!

 1. Contactul minim cu curierul.

 2. Riscul de contaminare în timpul primirii coletului este minim.

Dar să începem de la început.

CUM POȚI PRELUA ÎN SIGURANȚĂ COLETUL DE LA CURIER?

Metoda clasică de livrare a produselor este preluarea coletului de la curier. Cu toate acestea, această metodă de colectare a coletului nu este optimă din mai multe motive importante.

 • Datorită specificității muncii sale, curierul întâlnește în fiecare zi un număr mare de oameni și riscă astfel să se infecteze cu coronavirus.

 • Desigur, firmele de curierat au proceduri de livrare a coletelor definite clar pentru a minimiza riscul (inclusiv mănuși de unică folosință, igienizarea mâinilor înainte și după fiecare livrare de către curier). Cine totuși poate garanta că curierul respectă regulile stabilite.

 • Reține însă că …

  cumpărăturile online și primirea coletului de la curier sunt mult mai sigure decât cumpărăturile din magazin. Riscul de a contracta coronavirus este de câteva sute de ori mai mic – mai ales dacă urmați sfaturile de mai jos!

CUM POȚI PRELUA COLETUL ÎN SIGURANȚĂ DE LA CURIER – 7 SFATURI

 1. Păstrați distanța de cel puțin 1 m când preluați coletul.

 2. Încercați să nu atingeți mâna curierului.

 3. Puteți prelua pachetul într-o mănușă de unică folosință și de exemplu de a semna pentru confirmare.

 4. Dacă este posibil, efectuați plata online pentru a limita contactul cu curierul la minimul necesar.

 5. Dacă alegeți opțiunea de ramburs, pregătiți un card de plată, pentru a evita contactul cu banii și pentru a limita timpul de contact.

 6. După primirea coletului spălați-vă mâinile cu apă caldă și săpun timp de cel puțin 30 de secunde și dacă este posibil, folosiți un dezinfectant cu un conținut sporit de alcool.

 7. Pentru mai multă siguranță, lăsați coletul deoparte câteva ore înainte de a-l deschide. Puteți face acest lucru și cu mănuși de unică folosință.


PRELUAREA COLETELOR DIN EBOX

Cea mai sigură metodă de preluare a coletului!

Cumpărăturile online și ridicarea coletului de la EBOX- dulap pentru colete sunt cel mai sigur mod de a minimiza riscul de contractare cu coronavirus. Chiar și în cazuri extreme, dacă coletul a fost atins anterior de persoana care îl transportă.

CUM POȚI PRELUA COLETUL DIN EBOX-dulap pentru colete – 5 SFATURI

 1. Când aveți de ales între livrarea prin curier sau EBOX- dulap de colete, alegeți întotdeauna ultima opțiune. Datorită acestui fapt, veți limita contactul cu alte persoane și veți minimiza riscul de a contracta coronavirusul.

 2. Alegeți un moment, astfel încât nimeni să nu fie în zona unde se află EBOX- dulapurile pentru colete.

 3. Gândiți-vă la alții și preluați coletul cât mai rapid posibil. În acest fel mai multe persoane vor beneficia de EBOX- dulapul pentru colete.

 4. Dacă este posibil, puteți ridica coletul în mănuși de unică folosință, evitând contactul prin apăsarea butoanelor de pe monitorul EBOX.

REZUMAT RAPID

Învinge coronavirusul și cumpără online!

Încercați să faceți cumpărături online și limitează contactul cu alte persoane respectând regulile de siguranță.

În magazinul nostru online cu îmbrăcăminte pentru bărbați, puteți face cumpărături confortabil și în siguranță.

Profitând de această ocazie, vă dorim multă sănătate, succes și toate cele bune.

pixel