Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Costume bărbați

Cantitatea de produse: 8

Costumul este o combinare ideală a clasicii și eleganței

Costumele sunt o parte clasică a garderobei masculine, care pot fi purtate la serviciu sau tot felul de ocazii speciale. Pentru ca costumul să emane farmec și eleganță, trebuie să fie confecționat din materiale de cea mai înaltă calitate. Costumele disponibile în această categorie sunt confecționate din poliester și viscoză, mulțumită căruia își păstrează forma și permit să păstreze aspectul indiferent de circumstanțe. Dacă cauți un costum pentru apărarea tezei de licență, diplomă sau întâlnire de bussines, merită să puneți accent pe clasic costum negru sau bluemarin. Domnii care doresc să arate excelent în timpul nunții, spectacol în operă sau sărbători de familie, pot să aleagă costumul în carouri elegante sau culori nestandarte așa ca, ex. violet sau albastru-deschis. Astfel de soluții permit să te evidențiezi sau te încadrezi în caracterul de divertisment al ceremoniei

Cum să alegi costumul pe siluetă
La moment cel mai popular tip de costum este modelul ce posedă croiala slim (așa numită. slim fit), se așează profesional pe siluetă, care este aleasă de domni de toate vârstele. O completare a costumului trebuie să fie cămașa elegantă cu mâneca lungă, încălțămintea stilată, (cel mai bine de culoarea curelei), cravată sau papion, geantă sau bijuterii masculine sub formă de ceasă sau altele. În oferta noastră vei găsi costume cu vestă sau fără, mulțumită căreia fiecare cu siguranță își va găsi ceva pentru sine. Pentru domnii ce poartă mărimi mari, cea mai bună soluție sunt costumele și vestele, care vor fi selectate în mod corespunzător modelează frumos silueta Pentru bărbații subțiri sunt recomandate costumele fără vestă. La alegerea costumului acordați atenție la mărimea sacoului sau lățimea și lungimea pantalonilor. Sacoul trebuie să fie ales în așa mod ca, să se aranjeze delicat pe umeri, iar mânecile să ajungă până la încheietura mânecii. Pantalonii la rândul lor trebuie să ajungă până la pantofi. Bogăția culorilor, modelelor și mărimilor cu siguranță va mulțumi persoanele care apreciază confortul și eleganța bărbatului, de aceea vă încurajăm să faceți cunoștință cu oferta noastră.

pixel