Geci de blugi bărbați

Cantitatea de produse: 81
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
TIP PRODUS

Geci de blugi

Geaca de blugi pentru bărbați este clasica în lumea modei, care conferă caracter puternic fiecărei ținute. Poți purta cu blugi, pantaloni scurți, chiar și cu pantaloni chino la ocazii mai elegante.

Vremurile de aur a gecilor de blugi
Astăzi acest element al garderobei are statut de îmbrăcăminte iconică, istoria ei fiind de aproximativ 150 ani. Anume atunci în SUA au fost folosite primele modele de geci de blugi în ținutele de lucru. Ca aspect reamintesc de cămășile groase, anume că erau rezistente au fost purtate și la săpăturile de aur. Modelul popular astăzi a devenit cunoscut abia în anii 30. De-a lungul timpului gecile de blugi au fost preferate și de fermierii din SUA, devenind la fel un articol indispensabil în filmele western care au dictat moda jeans. Până astăzi geaca de blugi este considerată ca fiind unul din cele mai masculine articole ale stilului masculin și în prezent se încadrează perfect în stilul modern streetwear.

Clasica într-o versiune nouă
Cea mai clasică, geacă de blugi este bleumarin și se caracterizează prin croiala scurtă, precum și buzunare la piept cu închiderea la nasturi. În magazinul Bolf sunt disponibile modele noi ex.: geci de blugi negre, cu imprimeuri, aplicații la umeri, rupturi, cât și bleumarin, albastre și gri bluze de blugi, care pot fi purtate în combinare cu cămașă sau pulover.

Cum poți purta geaca de blugi?
Geaca de blugi bărbați se bucură de un retur în moda mondială și pune în evidență trendurile moderne. Atunci când alegeți un model de geacă de blugi. Cel mai bine se prezintă acele modele care evidențiază silueta și ajung până la șolduri. Trebuie să cunoaștem că jeansul nu preferă concurență. De aceea dacă dorim să combinăm de asemenea cu pantaloni confecționați din material ca și geaca merită să alegeți diverse nuanțe și să combinați de ex cu hanorac, tricou adidași color.

Combinații stilate cu geacă de blugi
Geaca de blugi arată stilat în combinare cu materiale mai groase ex. pantaloni cargo, pantaloni din bumbac sau pulovere groase și cămăși flanel. Geaca de blugi cu blană poate fi combinată ex cu bluză, pantaloni chino. Bluza de blugi mai subțire se potrivește cu cămăși și tricou alb.

Gecile de blugi – nu doar în stil sport
Cu geaca de blugi poți crea multe seturi intersante. Poartă sportiv și nu numai, mixează cu cele mai elegante elemente ale garderobei. Îmbracă geaca de blugi slim cu pantaloni chino ex. gri sau bleumarin, sau cu cămașă palton. La rândul său geaca de blugi gri va evidenția ținutele minimaliste cu pantaloni și adidași albi. Geaca neagră de blugi la fel o putem enumera ca universală, va înlocui cu succes sacoul.

Un model ideal primăvara și vara
Bluza de blugi bărbați diversifică excelent ținutele urbane de primăvară și vară. Se combină excelent cu joggers, pantaloni color chino, chiar și pantaloni scurți. O poți purta liber cu cămăși moi și bluze sport cămăși i tricouri. De asemenea merită să atrageți atenția la accesoriile care completează aspectul urban ex.eșarfă, șapcă tip „beanie hat”, ochelari de soare.

Asortiment bogat geci de blugi bărbați
Atunci când cautați o geacă de blugi la modă vă recomandăm să vedeți asortimentul bogat din magazinul online Bolf . Aici poți găsi geci de blugi bleumarin, gri, negre comode și din material durabil. Gecile au diverse modele și diverse mărimi, astfel încât le puteți combina pentru fiecare siluetă și ținută

pixel