Geci de blugi bărbați

Cantitatea de produse: 89
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 2

Geaca de blugi reprezintă acel articol vestimentar la modă pe care îl vrei neapărat în garderoba ta. E momentul să îți iei geaca de blugi bărbați care ți se potrivește, iar Bolf te va ajuta să faci acest lucru. 

Tipuri de jachete bărbați din denim

Jachetele de bărbați din denim pot fi diferențiate în funcție de anumite criterii. În funcție de prezența căptușelii există geacă de blugi îmblănită bărbați tip trucker și geacă simplă necăptușită. În funcție de prezența glugii, există geacă de blugi cu glugă și geacă de blugi fără glugă. Există, de asemenea, geci simple sau cu model imprimat. În funcție de buzunarele de pe piept din exterior există geci care au acele buzunare cu sistem de închidere, dar și geci care au acele buzunare fără închidere. De asemenea, există geci ale căror mâneci au închiderea din nasturi și alte geci ale căror mâneci au închiderea cu fermoar. Și nu în ultimul rând, există geci de blugi bărbați de diferite culori, cele mai populare culori fiind albastră, neagră și gri. Moda gecilor de blugi pentru bărbați nu va apune niciodată și asta pentru că acest articol vestimentar este asociat cu masculinitatea, cu prezența unui caracter puternic.

Vezi, de asemenea:

Cu ce să porți jachete de denim pentru bărbați?

Jachetele de denim pot fi purtate în câteva combinații pentru a crea un impact vizual puternic. Cea mai evidentă combinație este cea dintre o jachetă de blugi, o pereche de blugi, un tricou și o pereche de pantofi casual din piele. Această combinație a fost perpetuată în multe filme și din acest motiv a ajuns una dintre combinațiile clasice în care se regăsește geaca de blugi. O altă combinație asociază geaca de blugi neagră bărbați cu o pereche de pantaloni chino, o pereche de sneakerși și o maletă. O geacă de blugi cu blană bărbați poate fi asociată și cu o pereche de raiați, o pereche de pantofi casual din piele și un pulover subțire. Pentru un look de stradă, poți alege să combini o geacă de blugi cu glugă cu o pereche de pantaloni cargo joggers, o pereche de sneakerși și un tricou monocolor simplu. Vrei să ieși în evidență? Poartă cu încredere o geacă de blugi albă bărbați. 

Cum comand o jachetă de blugi pentru bărbați în magazinul Bolf?

Primul pas este să selectezi subcategoria „Geci denim” din categoria “Geci bărbați”. Aplică filtrele pe care le ai la dispoziție ca să ajungi mai repede la articolul căutat. Sortează în funcție de: mărime, culoare, material, preț și model. Poți alege ca rezultatele să apară în ordinea noutății sau în ordinea crescătoare sau descrescătoare a prețului. Odată ce ai găsit modelul dorit, dă click pe el. Apoi selectează mărimea potrivită. Dacă nu știi ce mărime să comanzi, folosește-te de tabelul cu mărimi și de regulile de măsurare puse la dispoziție. Următorul pas este să adaugi produsul în coș. Apoi va trebui să completezi adresa de livrare, să selectezi metoda de plată și să achiți. După acest pas, comanda pleacă înspre tine unde va ajunge în siguranță în cel mai scurt timp.

pixel