Despre noi

Prin ce ne evidențiem?

Suntem specializati in primul rand in vanzarea de imbracaminte pentru barbati si femei. Avem, de asemenea o gamă largă de completări și accesorii unice care vor diversifica fiecare stil. Produsele brandului nostru pot fi găsite pe mai multe platforme de vânzare din Europa: Allegro, Ebay și Amazon.

De ce anume Bolf?

Avem deja multe premii în contul nostru. Suntem Descoperirea Anului 2012 la categoria Moda pentru bărbați. Doi ani mai târziu, am devenit câștigătorul plebiscitului Ceneo Trusted Opinions la categoria modă și accesorii. În 2018, am fost distinși cu premiul E-Gazele Business. În 2021, am fost salutați de opineo.pl drept al doilea magazin online ca interesant și cu cea mai rapidă creștere din Polonia! Nu ar fi fost posibil fără tine, fără mii de clienți mulțumiți!

Totul datorită pasiunii!

Moda este pasiunea noastră, urmărim în mod constant cele mai recente tendințe globale pentru tine. Oferim clienților noștri îmbrăcăminte cu un caracter unic și stil interesant, de la moda casual și smart casual, prin stiluri streetwear și sport, până la eleganța clasică. Demonstrăm în fiecare zilnic că poți cumpăra haine de stilate și de calitate la prețuri accesibile. În acești 12 ani ne-am perfecționat la maximum serviciile, datorită cărora vă putem oferi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri cu conștiința curată!

pixel