Despre noi

Marca Bolf.ro sunteți în primul rând Voi! Aceștia sunt mii de clienți mulțumiți în România și Europa în ultimii 10 ani. Ne specializăm în vânzarea de îmbrăcăminte pentru bărbați și dame, precum și accesorii unice și originale. În magazinul Bolf.ro veți găsi peste 8000 de produse! Marca BOLF deja de mai mulți ani se bucură de succes nu doar în rândurile clienților din România dar și numeroase țări din Europa.

Bolf.ro se bucură de încrederea a miilor de clienți mulțumiți. Pe parcursul a peste 10 ani de muncă grea, ne-am perfecționat serviciile la maximum, astfel încât să vă putem oferi produse la un preț excelent. Vă ascultăm și vă oferim moda la un preț accesibil deja de peste un deceniu, așa că știm ce vă place, ce purtați, și la ce produse vă așteptați. Prin urmare, în afară de îmbrăcămintea pentru bărbați, vă oferim și o gamă tot mai mare de produse pentru dame.

Moda este pasiunea noastră, urmărim în mod constant cele mai noi tendințe globale pentru tine. Oferim clienților noștri îmbrăcăminte cu un caracter unic și un stil interesant, de la moda casual și smart casual, prin stiluri de îmbrăcăminte de stradă și sport până la eleganță clasică. Demonstrăm în fiecare zi că avem cele mai accesibile prețuri. Motto-ul nostru este: BOLF. DAILY. DARING. Vă oferim modă modernă și îndrăzneață pentru bărbați și dame moderni și pasionați.

Avem deja multe premii în contul nostru. Brandul Bolf și magazinul online Bolf.ro au fost premiate, printre altele cu Laurul Clientului și Descoperirea anului 2012 la categoria Moda bărbătească. Urmărind interesele clienților noștri, încercăm, de asemenea, să susținem inițiative și evenimente importante pentru ei. Suntem sponsori pentru diverse evenimente sportive și inițiative similare. Credibilitatea și încrederea în marca noastră este o prioritate pentru noi, motiv pentru care ne pasă în mod deosebit ca clienții noștri să fie mulțumiți de achizițiile făcute la noi. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o pe parcursul anilor și vă invităm să faceți cumpărături.

Echipa Bolf.ro

pixel