Hanorace lungi damă

Cantitatea de produse: 41
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
TIP PRODUS

Știi deja că bluzele lungi pentru femei sunt un succes al ultimelor sezoane. Ele vin în versiuni supradimensionate, ca și hanorace damă lungi și largi, dar și în variante regular fit. Toate modelele sunt perfecte pentru a fi purtate în loc de rochie. În magazinul nostru vei găsi hanorace damă ieftine lungi.

Hanorace lungi pentru femei în fiecare zi

Modelele de hanorace lungi de damă la modă sunt preferate de multe femei. Aceste croieli fac ca celelalte elemente ale ținutei să nu fie atât de importante. Prin urmare, alege un hanorac lung de damă de bună calitate, într-o culoare potrivită și vei arăta exceptional. Dacă te decizi pentru un model, alege negru universal, dar merită să ai în garderobă și modele în culori deschise, precum bej, gri, alb sau kaki. Acele hanorace cu fermoar creionează perfect tinutele sport, urbane sau causal autentice. Vor fi alegerea perfectă în locul unei jachete pentru serile de vară. O regulă importantă a purtării unui hanorac oversize este să îl combini cu leggings de o culoare similară sau pantaloni skinny. Adidașii vor funcționa ca încălțăminte pentru sezonul cald, iar bocancii toamna și iarna. Probabil vezi adesea hanorace damă lungi cu glugă purtate în loc de rochie, astfel de ținute oferă un look relaxant. Fără îndoială, aceste piese vestimentare asigură vibe fresh ținutelor, oferă căldură, confort și un aspect feminin. Pentru a crea acest tip de styling, alege un hanorac mulat. În stilul de petrecere, adaugă o curea largă. Pentru partea inferioară, alege botine cu toc înalt, iar ca accesoriu, un clutch la modă.

Vezi, de asemenea:

Hanorace lungi pentru femei - Ce hanorac ar trebui să aleg?

Un hanorac lung de damă este visul oricărei persoane care dorește confort și libertate de mișcare. Ambele caracteristici sunt îndeplinite de modelele de hanorace de damă lungi cu glugă disponibile în portofoliul Bolf. Nu trebuie să te limitezi când vine vorba de culori - vei găsi negru și gri, dar și roșu viu și roz pastel. Fetele mai înalte vor aprecia hanorace până la jumătatea coapsei, piese ce pot lua locul unei rochii sport.

Cum comand un hanorac lung pentru femei de la Bolf?

În magazinul online Bolf.ro vei găsi sute de produse care îți vor permite să creezi o ținută pentru orice ocazie. Cum să alegi mărimea potrivită? Fă clic pe produsul selectat. Sub fotografii vei găsi un grafic cu mărimi. Principiul de măsurare, care este vizibil chiar lângă el, te va ajuta să-l descifrezi. În cazul în care este necesară returnarea bunurilor comandate, ai dreptul de a-l înapoia în termen de 30 de zile. Dacă valoarea coșului depășește 300 lei, livrarea va fi gratuită.

pixel