Culoarea șI mărimea produselor

CULOAREA ȘI MĂRIMEA PRODUSELOR

Culorile produselor

Ne asigurăm întotdeauna că fotografiile produselor de pe bolf.ro să fie profesionale. Avem propriul nostru studio foto, unde depunem tot efortul pentru calitatea pozelor plasate pe pagina magazinului nostru. Fiecare poză este creată cu ajutorul echipamentelor fotografice profesionale și a lămpilor de studio.

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că culorile reflectă cel mai bine aspectul real al produselor. Cu toate acestea, nu avem nicio influență asupra diferențelor de culoare rezultate din setările individuale și calibrarea culorii de pe monitor sau ecranul telefonului. Monitoarele LCD afișează adesea imagini foarte luminoase cu culori vii.

Pozele sunt proprietatea Bolf Sp. z o.o. Sp.k. Nu suntem de acord cu utilizarea, copierea și duplicarea acestora fără acordul nostru. Utilizarea lor în scopuri personale este interzisă.


Mărimile produselor

Oferta noastră include peste 7.000 de produse. Fiecare producător are mărimile diferite. Vă rugăm să nu vă orientați conform mărimii de pe etichetă, ci să consultați tabelul de mărimi disponibil la fiecare produs.

Măsurăm produsele plat, fără întindere, cu nasturi sau cu fermoarele închise. Pentru a cumpăra mărimea potrivită vă recomandăm să consultați tabelul cu mărimi pentru produsul dorit. Tabelul cu mărimi este disponibil pe site la fiecare produs în parte.

La fiecare model se masoara cate o bucata din fiecare marime, prin urmare pot exista unele diferențe in dimensiunile plasate în tabel (toleranta +/- 3 cm).


pixel