Geci softshell damă

Cantitatea de produse: 32
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferta
Oferi

Când temperatura de afară este indecisă, în acea perioadă de primăvară-toamnă în care o haină de iarnă groasă este prea mult dar nu este încă vremea să renunțați complet la geacă, gecile softshell vin în ajutorul nostru!

Puteți alege din vasta ofertă de geci de damă softshell sport și casual, care îmbină calitatea softshell cu designul de top Bolf. Ideale pentru un stil de viață activ, gecile cu o croială sport-casual sunt în topul preferințelor femeilor. Doamnele care preferă ținute mai casual sau pur și simplu prețuiesc confortul, pot alege dintr-o gamă variată de geci softshell cu glugă.

Când purtăm softshell?

Gecile softshell sunt foarte des folosite pentru activități sportive în aer liber. Materialul softshell a fost special creat pentru o oferi confort și a proteja corpul de temperaturi scăzute. Buzunare multiple, materiale ce permit pielii să respire dar în același timp mențin o temperatură ideală și împiedică umiditatea să treacă, acestea sunt numai câteva din atuurile gecilor de primăvara softshell sport. Bolf vă oferă șansa de a alege dintr-o gamă largă de măsuri de la XS la XXL, croieli, modele și culori ce vă vor avantaja indiferent de numărul de kilograme și conformația corpului. Gecile softshell cambrate pot evidenția talia, în vreme ce gecile softshell drepte vor ascunde zona taliei from croiala lor tubulară.

Poți alege geci softshell de damă de culori neutre sau poți opta pentru o culoare ce va ieși în evidență, varianta din urmă fiind recomandată pentru activitățile outdoor deoarece ești mai vizibilă și ușor de reperat. Pentru drumețiile pe munte sau în condiții de vreme nefavorabilă vei găsi că protecția împotriva vântului, impermeabilitatea, respirabilitatea și rezistență materialului softshell sunt indispensabile.

Bolf - indiferent de anotimp - vă încântă cu o varietate de geci softshell la prețuri imbatabile, bineînțeles toate acestea online, din confortul casei tale, cu livrare rapidă și o politică de retur generoasă.

Ultimele trend-uri de modă promovează jacheta softshell, în varianta sa trendy din limba engleză "softshell jacket" - ca fiind și ușor de transportat, ușor de asortat și un must în orice garderobă. Gecile de primăvară-toamnă de acest tip oferă o protecție ideală față de temperaturile scăzute și protejează împotriva vântului puternic. Varianta cu glugă sau cu guler înalt este una foarte buna pentru femeile care nu preferă căciulile. În luni mai reci puteți găsi că geaca de dama softshell, cu toate că nu impresionează prin dimensiune, este călduroasă și foarte practică.

pixel