Sacouri bărbați

Cantitatea de produse: 16
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Sacoul este o parte esențială a garderobei oricărui bărbat, putând fi purtat ca parte dintr-un costum sau o ținută de ocazie, însă și pentru a crea o un look complet nou împreună cu blugi sau alte tipuri de pantaloni. De unde știm însă cum este cel mai bine să combinăm un sacou de bărbați? Este simplu, trebuie doar să urmăm câteva reguli.

Sacouri elegante

În primul rând, când vine vorba de sacouri de bărbați elegante sau clasice, este imperativ să le potrivim numai cu pantaloni în același stil. Vom avea grijă să asortăm culoarea și vom alege un sacou albastru de bărbați sau un sacou gri bărbătesc, împreună cu o cămașă cu croială clasică și o culoare deschisă și uniformă. Acest look este potrivit pentru o întâlnire de afaceri, o întrevedere sau o conferință cu ținută formală. Sacoul formal este mereu dintr-o singură culoare și îți recomandăm să ai în șifonierul tău cel puțin 3 culori pentru a avea cât mai multe combinații din care să alegi. Cele clasice și cel mai căutate sunt sacourile negre și bleumarin pentru bărbați.

Sacouri casual

În al doilea rând, trebuie să discutăm despre sacoul casual. Cum recunoști un sacou casual? De cele mai multe ori conține diferite inserții cum ar fi întărituri la coate, manșete sau buzunare. Buzunarele aplicate sunt de asemenea specifice acestor tipuri de sacouri. Printre cele mai căutate sunt sacourile de bărbați slim fit deoarece acestea urmează perfect forma corpului și dau un plus de fluiditate outfit-ului tău. Poți asorta acest tip de sacou cu o pereche de blugi clasici pentru a crea ținuta perfectă pentru birou. Pentru a nu te plictisi și a nu arăta în fiecare zi la fel, asortează culoarea pantalonilor cu culoarea inserțiilor sacoului tău și vei fi surprins de câte combinații noi poți crea. De exemplu, un sacou verde cu inserții galbene poate fi purtat cu succes cu pantaloni sau blugi galbeni, negri, gri sau, de ce nu, chiar și cu o altă nuanță de verde.

În final, este important să alegem materiale bune și o stofă de calitate făcută din lână moale și fină. Spor la cumpărături pe bolf.ro!

pixel