Sacouri bărbați

Cantitatea de produse: 23
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Marynarki
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Când alegi să integrezi sacouri bărbaţi în garderobă te vei bucura de ţinute cu rafinament aparte. Vei reuși să creezi outfituri cu personalitate, comode care îți vor oferi un plus de imagine. Sacourile nu sunt doar pentru ţinutele formale sau ceremoniale, există o varietate mare de tipuri  - sport, casual, urbane, modele care vor răspunde perfect nevoilor tale de stil. 

Sacouri de marinari pentru bărbați - culori la modă

Printre modelele de sacouri bărbaţi la modă se găsesc variantele marinăreşti ce reușesc să atragă atenţia datorită aspectului rafinat, a croielilor slim și a versatilităţii ridicate. Printre aceste modele de sacouri de marinari ce pot întregi outfituri casual, smart şi urbane se găsesc variantele în culori neutre, bleumarin, negre sau gri, cu detalii rafinate aplicate în jurul buzunarelor. 

Vezi, de asemenea:

Aceste modele sunt elegante fie că sunt combinate cu cămăşi sau bluze cu guler înalt şi vor întregi perfect ținute formale ori semiformale. Culorile în tendinţe pentru sacouri bărbaţi  sunt cele neutre, însă şi modelele de sacouri albe bărbaţi ori variantele roşii sunt la modă.

Cum să porți sacouri casual pentru bărbați?

Dacă alegi să porţi sacouri casual bărbaţi creezi ţinute cu personalitate. Modelele de sacouri bărbaţi pentru blugi se evidenţiază prin croieli lejere şi texturi ce se simt perfect. Poţi purta sacouri casual bărbaţi cu tricouri şi blugi rupţi sau poţi alege să creezi ţinute autentice cu sacouri casual, bluze simple cu mânecă lungă, jeanşi clasici şi tenişi. Pentru fiecare stil există un model de sacou potrivit. Dacă te numeri printre cei ce apreciază stilul sport, poţi opta pentru sacouri sport bărbaţi comode pe care să le incluzi în ţinutele tale. Aceste variante se caracterizează prin calitate premium, croieli lejere şi sunt gândite să asigure libertate de mișcare. 

Cum să comanzi sacouri casual pentru bărbați la Bolf?

În magazinul Bolf găsești  sacouri pentru toate ocaziile, ai modele elegante, sacouri casual bărbăteşti, sacouri elegante şi numeroase modele de sacouri sport bărbaţi. Avem în ofertă produse în culori la modă,, gri, alb, roșu negru, croieli variate şi diferite mărimi, astfel că selectarea modelului potrivit este o sarcină plăcută şi confortabilă. Pentru a găsi rapid sacoul perfect, aplică filtrele de mărime, tip, stil, preţ. Analizează tabelul de mărimi şi recomandările de măsurare a dimensiunii pentru a avea garanţia că vei achiziţiona un sacou care ţi se potriveşte perfect.

pixel