Pulovere bărbați cu fermoar sau nasturi

Cantitatea de produse: 68
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
TIP PRODUS

Orice bărbat are în garderoba sa pulovere potrivite diferitelor evenimente la care ia parte în general. Puloverele deschise intră într-o categorie aparte deoarece pot funcționa și pe post de pulover dar și pe post de blazer când sunt purtate peste un alt obiect vestimentar.

Puloverele de bărbați cu nasturi sau puloverele de bărbați cu fermoar elegante sau casual, pot împlini mai multe funcții în garderoba noastră decât am crezut până acum! Dacă porți un pulover cu nasturi bărbătesc peste o cămașă sau peste un tricou, ai grijă să nu îl închizi complet. Acest lucru îți poate da un aer bătrânesc, însă dacă îl închizi doar la câțiva nasturi sau îl lași deschis complet, acesta îți conferă un look smart-casual potrivit pentru o zi de lucru la birou.

Poți purta un pulover cu fermoar bărbătesc peste o maletă sau o helancă cu gâtul înalt pentru un aer academic și sofisticat însă abordabil și prietenos. Alegând cu atenție culorile, poți crea un efect vizual de alungire și de evidențiere a trăsăturilor masculine ale feței. Trebuie să fii atent să alegi o maletă în culoare mai deschisă decât culoarea puloverului și să nu închizi puloverul până la capăt pentru a lăsa o parte din maletă expusă. Un pulover de bărbați cu fermoar poate fi și o piesa de vestimentație sport dacă îl asortăm cu teniși și cu un tricou cu imprimeu pe dedesubt. În acest caz, culoarea puloverului trebuie să fie uniformă și să scoată în evidență modelul de pe tricou. Puloverul nu trebuie închis pentru a expune cât mai mult din designul tricoului!

pixel