Cămăși bărbați cu mânecă lungă

Cantitatea de produse: 436
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

Cămăși cu mâneca lungă bărbați

Cămășile clasice cu mâneca lungă sunt un element obligatoriu în garderoba fiecărui bărbat, deorece conferă eleganță indiferent de vârstă și sunt potrivite în multe ținute. Cămașa albă sau albastră în combinare cu sacou formează un set ideal pentru diverse ocazii formale. Însă mâneca lungă nu este rezervată numai pentru ținutele elegante.Avem în oferta noastră numeroase cămăși, care în afară de mâneca lungă se evidențiază prin stilul casual.În acest sens mult depinde de coloristică și model. Culorile puternice și expresive permit mai multa libertate, iar acest gen de cămăși se potrivesc excelent în fiecare zi- la serviciu, daca nu este obligatoriu dress code, la întâlnire, ieșire în oraș cu prietenii. Recomandăm să combini cu jeanși sau pantaloni chino stilați.
Toate modelele care se regăsesc în oferta magazinului Bolf, se caracterizează prin calitate și materiale potrivite сât și design, care garantează un aspect stilat. Modelul slim fit în combinare cu poliester asigura confort, se potrivesc excelent pe siluetă.
Asortimentul bogat de modele din magazinul nostru, garantează că fiecare bărbat își va găsi cămașa potrivită.Pentru bărbații care preferă ținutele curajoase, o alegere bună sunt cămășile cu mâneca lungă în culori intensive roz sau model original în buline. Cei care se simt bine în hainele clasice, cele mai potrivite cămăși vor fi acele netede, albe sau albastre cu terminația ușor rotunjită, linia de nasturi frumoasă, manșete simple, cu închider la un nasture ori buzunare la piept. Toate acestea le puteți găsi în magazinul Bolf.

pixel