Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Cămăși bărbați

Cantitatea de produse: 756
Aspectul produselor: 4 5
Anterior

Cămașa- un element obligatoriu în garderoba bărbatului

Cămașa pentru bărbat trebuie să fie în dulapul masculin, precum rochia în garderoba femeii și trebuie să fie măcar una . Datorită multitudinii de modele și universalității cămășii, merită să aveți mai multe . Cămășile cu mâneca scurtă vor fi utile zilnic, primăvara și vara. Echivalentul lor de primăvară-iarnă sunt cămășile cu mâneca lungă Dacă vor fi netede și într-o culoare deschisă, puțin întunecată, se vor potrivi în mai multe stilizări formale. Spre deosebire de opinia populară, cămășile trebuie purtate nu doar cu pantaloni lungi-pantaloni chino, jeanși sau costum, însă și cu șorți de vară Este îndeajuns să alegi un model cu mâneca scurtă sau să sufleci mânicile lungi, pentru a arăta stilat, și să te simți confortabil.

Calitate și design
Cămăși netede sau cu imprimeu? Flanel sau denim? În carouri sau în dungi? Broker sau vichy? Alegerea este foarte mare, dar indiferent de tipul cămășii, trebuie de acordat atenție la terminația sau calitatea materialelor folosite. Pentru a vă simți complet confortabil, alegeți materialul pentru temperaturile predominante în exterior, de aceea cămășile denim și flanel ar trebuie să fie rezervate pentru zilele mai reci. Cămășile trebuie să fie cusute în principal din bumbac, ca să fie moi și respirabile Cu toate acestea un mic adaos ex. poliester va face ca haina, să se aranjeze mai bine, să păstreze aspectul excelent chiar și după multe spălări Trebuie să apreciezi designul, precum apreciezi calitatea. Cămășile stilate sunt acele care, sunt cu imprimeuri și decorate cu buline mici sau carouri mari. Cu toate acestea modelele stilate și ultraelegante sunt netede și în nuanțe întunecate O alternativă excelentă deasemenea pentru cămășile clasice, cât și zilnice sunt cămășile broker, care îmbină eleganța rafinată cu designul modern.

pixel