Helanci bărbați

Cantitatea de produse: 45
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
TIP PRODUS

Helanca pe gât pentru bărbați sau maleta de bărbați este o piesă de îmbrăcăminte mică dar crucială din vestimentația unui bărbat. Cu o istorie îndelungată, helanca de bărbați a rezistat atât de mult în garderobele noastre datorită faptului că este un liant nemaipomenit de șic care ține laolaltă orice ținută!

Maleta bărbătească poate fi purtată la fel cum am purta un pulover subțire, atunci când primăvara este pe sfârșite sau când toamna abia a început. Poți combina o helancă albă pentru bărbați, confecționată dintr-un material mai subțire cu pantaloni chino, pentru un look smart-casual. Dimineața sau seara, ținuta poate fi completată cu un blazer cu revere pentru a ne ține de cald și a obține un look mai sofisticat.

O helancă de bărbați din bumbac de culoare deschisă alături de o pereche de pantaloni eleganți și un sacou bine croit, acoperite de un parpalac bej îți conferă un look retro stilat. Helanca cu guler înalt bărbătească îți va accentua trăsăturile masculine ale feței și este modalitatea ideală de a alungi vizual torsul tău. Parpalacul lung te face să pari mai înalt, asortandu-se perfect din punct de vedere coloristic cu helanca, lucru care întregește această costumație. Această ținută este perfectă pentru zilele răcoroase de primăvară sau toamnă.

Când vremea este și mai rece, la început de primăvară sau în toamna târzie, putem purta helănci bărbătești și pe sub pulovere. Helanca este un accesoriu foarte util deoarece ne protejează zona gâtului în perioada rece oferindu-ne un plus de stil în același timp. Dacă avem un pulover preferat de lână care are o deschidere prea largă în zona gâtului, atunci acel decolteu bărcuță ne poate obliga să purtăm ceva în jurul gâtului când vremea este prea friguroasă. Astfel putem, de exemplu, să purtăm o helancă neagră de bărbați peste care să luăm un pulover de lână moale cu un model interesant, cum ar fi dungi, model geometric sau model de Crăciun.

Vino pe bolf.ro și alege din helăncile bărbătești confecționate din materiale superioare prezente în oferta noastră!

pixel