Paltoane damă

Cantitatea de produse: 81
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 2

Paltonul - acest articol vestimentar șic este o adevărată vedetă a sezonului rece. Paltoanele pentru femeie sunt printre cele mai populare haine de primăvară, toamnă și iarnă.

Cum să aleg?

Alege modelul de palton care ți se potrivește cel mai bine. Paltonul este disponibil într-o varietate de materiale, subțiri și delicate pentru primăvară, rezistente la vânt pentru toamnă și stofă călduroasă pentru iarnă. El dă ținutei un stil aparte și evidențiază o ținută elegantă sau casual prin feminitatea și libertatea croielii. Paltoanele cu nasturi, rever și cordon în talie sunt modelul clasic și ușor de combinat cu cizme și o bonetă, sau chiar cu un fular lung, bocanci army și o căciulă. Dacă ceea ce urmărești este să îți evidențiezi silueta, paltoanele slim fit scurte sau lungi sunt o alegere bună. Dacă ai vrea să ascunzi unele imperfecțiuni sau kilogramele în plus, ai fi uimită dar un palton cu cordon în talie, precum și un palton mai larg și necambrat pot fi o alegere potrivită.

Vezi, de asemenea:

Alege în funcție de înălțime

Datorită varietății de stiluri, fiecare femeie poate să-și găsească pentru sine un model ideal. Pentru o femeie de statură mai mică este recomandată evitarea hainelor lungi, iar aici intră și paltoanele. Un palton lung vă va face să păreți și mai scunde. Femeile înalte pot alege cu ușurință orice lungime de palton. Modelele cu un singur rând de nasturi subțiază silueta și evidențiază talia. Pentru femeile cu structură a corpului mai mică și delicată o alegere ideală sunt modelele cu două rânduri de nasturi, care echilibrează silueta și adaugă volum bustului.

Alege în funcție de vreme

Ultimul trend pentru paltoane este călduroasa blană artificială. Un guler sau rever voluminos din blană aduce un plus de stil și feminitate! Pe timp de iarnă alegeți cel mai bine modelele cu căptușeală sau îmblănite, care sunt confecționate din materiale rezistente la frig și umiditate. În funcție de stil și preferințe, puteți alege între modelele cu un singur rând de nasturi sau cu două rânduri. Dacă doriți să rămâneți la varianta clasică de palton, croiala cu rever poate fi cea mai bună alegere. Când nu vreți să purtați pălărie sau căciulă, puteți alege un palton cu glugă, iar pentru un plus de feminitate și eleganță, acesta poate să fie cu blăniță delicată și moale. Pentru un look casual și îndrăzneț, o alegere ideală vor fi paltoanele cu imprimeuri, aplicații și pattern-uri deosebite, în culori curajoase ce vor capta atenția celor din jur. Accesoriile ce pun și mai mult în evidență paltonul sunt încălțămintea, eșarfa, fularul, mănușile și căciula sau pălăria.

Paltonul de damă este un articol vestimentar ce trebuie să se regăsească în garderoba fiecărei femei. Alege modelul preferat de palton Bolf la prețuri incredibile!

pixel