Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Geci de primăvară

Cantitatea de produse: 93

Geci de primăvară

Gecile de tranziție se regăsesc în fiecare dulap al femeilor Acestea vor fi utile atât primăvara, cât și toamna, când temperatura de afară se situează între 5-12 grade Celsius. În plus, gecile de tranziție pentru femei se potrivesc și în zilele cu vânt sau cu ploaie, protejând împotriva frigului și a precipitațiilor (gecile de tranziție pentru femei cu glugă sunt excelente pentru acest lucru).
Magazinul Bolf vă oferă geci de tranziție dame confecționate din diverse materiale; avem disponibile de asemenea diverse mărimi, respectiv geci dame mărimi XXL. Avem în asortiment de asemenea geci dame matlasate (ideale pentru zilele mai reci cât și geci de tranziție sport (mai fine decât gecile matlasate pentru dame) – pentru Doamnele care duc un mod activ de viață. Femeile, care preferă ținute mai casual sau pur și simplu prețuiesc confortul, vor alege cu siguranță gecile de tranziție cu glugă.

Geci de primăvară dame: atunci când natura se trezește la viață
Când temperatura de afară crește treptat, dar este încă prea rece pentru a îmbrăca un pulover, gecile de primăvară vor fi cea mai bună alegere.. Au croiala mai fină decât gecile de primăvara. La Bolf puteți cumpăra geci de primăvară în diverse culori (prevalează bleumarin, negru și gri, dar nu lipsesc de asemenea gecile de tranziție pentru dame cu accente puternice colorate). Sunt disponibile de asemenea și gecile sport de primăvară cât și jachete de primăvară matlasate. Gecile sport de primăvară pentru femei sunt o opțiune ideală pentru femeile care doresc să se întoarcă la antrenamente regulate după iarnă sau preferă pur și simplu un stil puțin mai casual, cu caracter. Geaca dame din această ediție se potrivește excelent de asemenea la plimbări cât și în timpul activităților mai intensive (ex la munte). Pentru ieșirile de seară recomandăm geci elegante de primăvară.
Este important de remarcat că în asortimentul Bolf vei găsi de asemenea geci de primăvară cu mărimi mari, precum geci de primăvara mărimi XXL. Doamnele care caută reduceri sezoniere vor fi cu siguranță încântate de faptul că la Bolf - indiferent de anotimp - puteți cumpăra geci ieftine de primăvară pentru femei.

Geci de toamnă dame: când zilele devin mai reci
Gecile de toamnă sunt la fel de populare ca paltoanele și trench, cu siguranță-sunt și unviersale.
Doamnele preferă mai mult gecile de tomană matlasate. Nimic de mirare – gecile de matlasate de toamnă sunt purtate chiar și de actorii și artiștii foarte cunoscuți. Gecile de toamnă de acest tip protejează bine de temperaturile joase și vântul puternic. Gecile de toamnă la modă din acest sezon sunt în primul rând gecile sport dame și gecile de toamnă cu glugă.
Gecile de toamnă dame, la fel ca gecile de primăvară, sunt disponibile la Bolf în diverse mărimi – geci de toamnă (la fel geci de toamnă mărimi XXL). Avem în asortiment și geci ieftine de toamnă, care la fel pot fi cumpărate la Bolf.ro.
În asortimentul Bolf.ro nu avem geci de toamnă dame marca Cropp, geci dame 4F (geci de toamnă 4F).

Geci de primăvară – geci de toamnă dame: cele mai universale
Unele doamne au o problemă atunci când aleg o geacă de primăvară sau toamnă.Pentru cei care nu se pot decide, cea mai bună soluție poate fi geaca de tranziție pentru femei, care combină trăsăturile gecilor pentru ambele sezoane. Geaca de primăvară-toamnă este confecționată dintr-un material ușor diferit de geaca de primăvară pentru femei; protejează mai bine în special împotriva vânturilor reci.

pixel