Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Camasi de blugi bărbați

Cantitatea de produse: 11

Cămăși denim bărbați

Cămășile confecționate din denim sunt deja clasica. Au caracter sport și se potrivesc excelent la ieșirile formale sau petreceri, la care este obligatoriu dress code. Sunt cămăși stilate care au intrat definitiv în canonul modei masculine. Sunt recomandate la petreceri în stil cowboy și zilnic. Cămășile cu rupturi se prezintă bine în ținutele neutre, cu geacă sau cardigan și pantaloni închiși. Cămașa cu guler clasic arată excelent ușor deschisă la gât-manșeta la fel poate fi suflecată și ridicată, astfel vei arăta minunat.

Vestul Sălbatic este la modă Cămășile propuse de noi se combină de asemenea cu materiale groase, cât și bumbac subțire. Pentru a evita efectul excesiv vă recomandăm să nu combinați cămășile denim cu alte articole confecționate din aceste materiale. Este recomandat să alegeți contrastul colorat între cămașă și pantaloni, datorită căruia ținuta va obține caracter. Pentru cămășile denim vă recomandăm să alegeți pantalonii tip chino, cardigane, chiar și sacouri neformale. Avem disponibile în oferta noastră cămăși denim într-o culoare, cu rupturi și elemente din denim de alte culori. Cămașa country este un element clasic al îmbrăcămintei și trebuie neapărat să ai măcar una de culoare blue.

pixel