Pantaloni scurti bărbați

Cantitatea de produse: 57
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi

Pantaloni scurți

Ce purtăm vara ca să arătăm stilat și să ne simțim comod? Desigur tricouri și pantaloni scurți, care creează un duet excelent în ținutele urbane, cât și odihna la plajă.

Pantaloni scurți bărbați, cea mai bună alegere vara
Pantalonii scurți asigură confort chiar și în cele mai fierbinți zile, se potrivesc la mare, plimbare sau zilnic. Cei mai populari pantaloni scurți sunt acei din bumbac, deoarece sunt respirabili. Este bine să ai în dulap măcar câteva perechi din bumbac ex. Pantaloni scurți clasici albi, care arată excelent în combinare cu polo și adidași, cât și cu pantaloni scurți cargo.

Pantaloni scurți bărbați – cum să alegi?
La modă sunt la fel pantalonii scurți camuflaj în stil military și pantaloni scurți în stil sportiv. Au buzunare comode, deci se potrivesc excelent în timpul odihnei, cât și la plajă. Dacă alegeți pantaloni scurți vă recomandăm să alegeți modele din bumbac, care sunt respirabile și plăcute la atingere. Cu siguranță poți purta așa pantaloni la sală sau trening în aer liber.

Pantaloni scurți în loc de pantaloni scurți de baie
Bărbații tot mai des se decid să poarte pantaloni scurți de baie în loc de pantalonii scurți de baie tradiționali. Aleg modele comode cu nasturi sau cu elastic ori cu șnur. Pantalonii scurți pentru bărbați, asigură confort, sunt de asemenea practici. Așa ținută este carateristică pentru moda de surfing, populară pe plajele din Romania, California sau Australia. Cele mai la modă modele din acest sezon sunt acele cu imprimeu exotic sau de vacanță – imprimeurile cu motiv hawai sau de vară. Hit absolut sunt de asemenea pantalonii scurți, de culori neon, cât și clasici – bleumarin și negri, care se potrivesc excelent la bazin.

Pantaloni scurți cargo, sport și de plajă – unde pot cumpăra?
Magazinul Bolf.ro oferă un asortiment bogat de pantaloni scurți. Avem în ofertă de asemenea modele de pantaloni scurțo la reducere, datorită acestui lucru puteți cumpăra câteva perechi la prețuri atractive, cât și modele la modă din acest sezon pantaloni scurți după genunchi sau pantaloni scurți cargo. Avem în asortimentul nostru de asemenea pantaloni scurți pentru trening sau sală. La moment nu avem în magazin așa modele ca: 4F, Adidas, Tommy Hilfiger, Nike, czy Cropp, dar vă recomandăm să vedeți ce avem nou.

Cum să alege mărimea pantalonilor scurți?
Pentru a alege mărimea corectă, vă recomandăm să vedeți tabelul cu mărimi disponibil pentru fiecare produs. Care este lungimea potrivită? Cea mai populară mărime este mărimea clasică care ajunge până la genunchi. Modele de mai scurte sunt la fel populare pentru volley sau la plajă. La rândul său pantalonii cargo sunt foarte populari se caracterizează prin model prelugit după genunchi.
Dorești ca hainele să-ți evidențieze stilul? Nu rata oferta noastră, de livrare gratuită și expediere rapidă.

pixel