Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Veste

Cantitatea de produse: 2
Aspectul produselor: 4 5

Veste pentru femei

Îmbrăcămintea pentru femei în formă de vestă to must have indiferent de anotimp. De mai multe sezoane a devenit extrem de stilat purtarea vestelor călduroase combinate cu geacă- de tranziție sau de iarnă, ex.de piele. Ideal se potrivesc vestele lungi cu blană, în stil de munte. Este de asemenea o referință ce domnește în acest sezon în stil boho- un adevărat hit în modă Vesta cu blană poate fi combinată cu pantaloni de piele și jeanși clasici, înguști, tub, care atrag atenția Pentru ca această vestă să se aranjeze comod peste geacă și să nu rețină mișcările, trebuie să fie puțin mai largă. Poate fi de asemenea fără închidere sau strânsă la talie cu ajutorul curelei.

Un tip puțin diferit de vestă care merită să îl ai în dulapul tău, este acel care se prezintă mai mult casual Pot fi confecționate din bumbac sau denim, închiderea cu nasturi, fermoar strălucitor sau legat la talie cu ajutorul curelei În ceea ce privește lungimea, în acest sezon în trend sunt acele lungi, ajungând chiar până la coapse, care pot fi purtate cu pantaloni lungi, iar vara cu șorți. Este un exemplu ideal ce domnește în spațiul urban streetwear. În continuare sunt la modă vestele scurte, îngustemodel care este purtat de bărbați cu costum. De obicei sunt închise în două rânduri de nasturi se combină excelent cu tricouri formale. Deci este alegerea ideală în stilizarea pentru serviciu, în general dacă în firmă nu este obligatoriu dress code.

Este bine să ai încă un tip de vestă pentru femei- cu caracter sportiv. Ceea ce o va evidenția, este comodă, din material elastic- de obicei poliester sau amestec din bumbac și elastan, închiderea cu ajutorul fermoarului strălucitor, buzunare mari și glugă Așa vestă trebuie să fie impermeabilă și rezistentă la vânt- ideală pentru plimbări lungi, la munte, pescuit și sport în aer liber. Versiunea de iarnă a vestei sportive este comodă și ușoară, călduroasă, haina care de mulți ani neîntrerupt este la modă.

pixel