Veste damă

Cantitatea de produse: 198
Mărime
Culoarea
Prețul
Marca
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS
TIP PRODUS
  • 1
  • din
  • 4

Vesta de damă este un must-have în acest sezon, fiind un articol vestimentar care a câștigat o mare popularitate în ultimii ani în garderoba femeilor.

Cum alegi vesta potrivită ție?

Puteți alege dintr-o gamă largă de veste de damă, elegante, veste de damă scurte și lungi, veste de damă cu blană, veste de damă sport cu sau fară glugă. Vestele de damă matlasate sunt ideale pentru un look sport-casual. Vesta de blană este asul ultimelor tendințe în modă și un must have al sezonului toamnă-iarnă. Pentru alegerea vestei perfecte trebuie în primul rând să decideți, dacă vesta va fi doar o completare a ținutei sau un articol vestimentar ce trebuie să deservească rolul unei geci, să vă protejeze de frig și vânt. Dacă vesta este numai o completare a ținutei, puteți alege o vestă sport subțire sau o vestă de damă lungă, deseori confecționate din materiale subțiri și delicate. Dacă doriți o vestă sport de damă care să vă complimenteze silueta, puteți alege o măsură mai mica, astfel încât să se așeze perfect pe corp iar dacă doriți să fie mai lejeră, alegeți o măsură mai mare. Vestele lungi pot fi un accesoriu perfect pentru orice ținută casual-șic, sau chiar sporty-șic. Puteți alege dintre vestele subțiri sau cele confecționate dintr-un material mai gros care pe lângă atuul estetic, vă vor proteja de frig și vânt. Dacă doriți ca vesta să aibă funcția de a vă proteja de frig iarna sau toamna, vă recomandăm să alegeți vestele matlasate sau cele îmblănite.

Vezi, de asemenea:

Veste groase

Vestele de damă cu puf sau matlasate sunt alegerea ideală pentru sezonul rece. Poți combina vesta cu o bluză sau un pulover mai gros. Vestele cu puf, chiar dacă au o căptușeală mai groasă, vă oferă un sentiment de libertate pe care geaca nu îl poate egala, protejând corpul de frig, mai ales zona cea mai importantă a pieptului și spatelui. Vestele cu puf pot fi cu ușurință purtate când temperatura de afară atinge zero grade. Spre deosebire de vestele pentru bărbați, vestele de damă matlasate sunt cambrate și scot în evidență silueta, fiind astfel mult mai mult decât o simplă vestă de fâș groasă, devenind o piesă de rezistență a garderobei unei femei.

Fie că înclinați către o vestă sport sau una casual-șic, sau poate chiar una elegantă, Bolf vă oferă opțiunea să o alegeți pe cea perfectă dintr-o paletă largă de culori, de la clasicul negru, maro sau albastru bleumarin la nuanțe îndrăznețe de galben și roșu, cât și nuanțe pastel pentru un look boem. Culoarea vestei trebuie aleasă ținând cont de culorile hainelor de sezon și de nuanța tenului și a părului - persoanele cu pielea foarte deschisă la culoare vor arăta mai bine în nuanțe pastelate și calde. Pe de altă parte, femeile cu un ten mai închis pot cumpăra cu ușurință o vestă într-o culoare mai puternică sau să aleagă ceva clasic, negru sau bleumarin

Așa cum v-am obișnuit, Bolf vă oferă veste de damă de la măsura XS la XXL!

pixel