Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Veste

Cantitatea de produse: 49

Veste pentru femei

Veste dame-must have în acest sezon
Vestele pentru dame se bucură de o mare popularitate în rândurile clienților – acesta este unul din elementele garderobei, care a câștigat o mare popularitate în ultimele sezoane. Cele mai populare fiind, vestele cu blană pentru dame – datorită lor fiecare ținută va obține un aspect nonșalant.

Veste dame: cum aleg pe cea potrivită?
La Bolf.ro puteți cumpăra de asemenea veste matlasate pentru dame cât și veste în versiune sport sau elegantă. Cum totuși alegem o vestă? În primul rând trebuie de luat în considerare, dacă vesta va fi doar o completare a ținutei, sau de asemenea va proteja de frig și vânt. În primul caz, trebuie de atras atenția la vestele sport sau vestele lungi, deseori confecționate din materiale mai fine. Vestele sport pentru dame au altă croială de regulă se așează mai bine pe corp. Alte modele vestele lungi pot fi ușoare și completă ținuta, sau pot fi confecționate din material mai gros și în același timp proteja corpul de frig și vânt.
Dacă vesta are funcția de a proteja de frig iarna sau toamna, vă recomandăm să alegeți vestele izolate termic.

Veste cu puf dame: cele mai bune veste în perioada toamnă-iarnă
Vestele cu puf dame se potrivesc excelent în lunile de toamnă-iarnă. Poți combină fără grijă cu bluză sau pulover mai gros; în același timp vesta protejează pieptul și umerii de frig. Vestele cu puf de regulă au o căptușeală mai groasă, sunt respirabile. Vestele cu puf se potrivesc excelent de asemenea, când afară temperatura atinge zero grade.
Trebuie să menționăm de asemenea și vestele matlasate care sunt călduroase. De regulă – spre deosebire de vestele pentru bărbați – acestea sunt matlasate orizontal. Veste matlasate puteți cumpăra așa veste în magazinul Bolf.ro. În orice caz, acesta nu este singurul model de matlasare disponibil în magazin - modelele disponibile sunt matlasate pentru a sublinia și subția cât mai mult silueta, ceea ce la sigur va fi pe placul mai multor Doamne.
Culorile disponibile sunt dominate de maro, negru, albastru, bleumarin, dar avem, de asemenea și nuanțe ușor mai deschise, inclusiv galben și roșu, care captează atenția. Astfel, vestele de la Bolf îndeplinesc ambele funcții - pot evidenția stilul și să îi ofere un caracter unic, protejând în același timp împotriva frigului. Culoarea vestei trebuie aleasă, ținând cont de culorile hainelor din această perioadă și de nuanța tenului - persoanele cu pielea foarte deschisă vor arăta mai bine în nuanțe pastelate și calde. Pe de altă parte, femeile cu un ten mai închis pot cumpăra cu ușurință o vestă într-o culoare mai vie sau să aleagă ceva clasic, adică negru.

Vestele matlasate sunt unul dintre cele mai des alese model de veste pentru femei - în principal datorită caracterului lor universal.
Vestele de mărime mare
La Bolf.ro puteți de asemenea cumpără veste de mărime mare. Este un model pentru femeile care intenționează să poarte veste, de exemplu peste jachete subțiri de tranziție, dar și pentru cei care au probleme în a-și găsi mărimea potrivită în alte magazine. Important este că mânecile sunt tăiate astfel încât să nu se îngroașe - dimpotrivă,silueta pare prelugită și mai subțire. Acest lucru se aplică atât vestelor matlasate, cât și vestelor cu puf.

pixel