Hanorace damă

Cantitatea de produse: 153
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferta
Oferi

Hanoracul nu este de cele mai multe ori prima alegere pentru femei. Mult timp, acest versatil articol vestimentar a fost considerat masculin și exclusiv sport. Ei bine nu, hanoracul s-a reinventat!
Un hanorac este alegerea perfectă pentru atât de multe ocazii; fie că este prea frig pentru un tricou dar nu destul de frig pentru o geacă, sau poate că vremea este schimbătoare și doar pui hanoracul deasupra unui tricou.

Tipuri de hanorace

Poți asorta ușor hanoracul de damă la pantofi sport sau la teniși, sau de ce nu cu balerini sau chiar pantofi cu toc pentru un look foarte îndrăzneț ce acum se regăsește des pe podiumurile de modă. Chiar dacă ați avea tendința să spuneți "hanoracul este tineresc, nu se potrivește pentru orice vârstă" - ei bine, vin să vă contrazic, nu ați putea să vă înșelați mai tare; hanoracul e un articol vestimentar fără vârstă și este atât de util încât cred că toți deținem măcar unul. Într-o varietate mare de modele și de culori, stiluri și texturi, hanoracul este un must have.

Cum alegem hanoracul perfect?

Să fie el cu glugă sau fără, cu guler înalt sau nu, să fie cu nasturi sau cu fermoar, din bumbac subțire, căptușit sau din polar moale și pufos?
Asta depinde de stilul personal, de garderoba ta și de ce tip de hanorac cauți. Dacă este unul pentru activitățile sportive, cel mai probabil vei alege să fie mai strâns pe corp și nu foarte gros, dacă ai nevoie de un hanorac care să vină în completarea garderobei tale casual, poate unul pe care să îl porți adesea cu blugi, poți alege unul cu fermoar de sus până jos sau doar fermoar pe jumătate, practic și versatil. Depinde și de anotimpul în care vrei să porți hanoracul și dacă ai vrea să îl porți pe sub geacă, să fie o alternativă pentru geacă atunci când vremea e indecisă, sau pur și simplu îl consideri o bluză mai groasă.
Atunci când mergem în concediu și nu putem transporta întreagă garderobă cu noi, alegem din nou hanoracul. Nu este pretențios, nu se șifonează, ocupă puțin loc în bagaj și poate fi asociat cu multe ținute în numeroase ocazii. Nu poți da niciodată greș cu un hanorac de damă cu fermoar sau cu un hanorac de damă cu glugă.

Dacă vrei să folosești hanoracul într-un stil glamourous, poți alege un material fin, o culoare vibrantă sau, de ce nu și, un imprimeu îndrăzneț. Acesta va scoate în evidență întreaga ținută și te va face să te simți ca o divă. Sau poate că ai uitat să faci cumpărăturile și vrei haine lejere pe care să le îmbraci rapid și să fugi în stil. Ei bine tot prietenul nostru hanoracul vine să ne salveze. Cum să nu îl iubim?

pixel