Pantaloni scurti cargo bărbați

Cantitatea de produse: 79
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
Potrivi
TIP PRODUS

În șifonierul oricărui bărbat trebuie să se afle cel puțin o pereche de pantaloni cargo. Acest tip de pantaloni a fost folosit prima oară de către Forțele Armate Britanice în uniforma lor în anii ’40. În timp, au devenit populari printre motocicliști, mecanici, vânători și pescari deoarece toți aceștia aveau nevoie de spațiu pentru a ține diverse obiecte.

Fiind la origini pantaloni militari pentru bărbați, în ziua de azi cei mai căutați pantaloni cargo sunt pantalonii cargo camuflaj pentru bărbați. Modelul de camuflaj îi face potriviți pentru diferite activității care necesită să fii ascuns, cum ar fi vânatul sau observarea păsărilor. Pentru astfel de situații putem purta o pereche de pantaloni cargo verde militare. Pantalonii cargo militari sunt folosiți la pescuit, vânat iar dacă au model army sau cameo sunt denumiți direct pantaloni de camuflaj.

Pantalonii cargo jogger sunt practici și funcționali reprezentând alegerea perfectă pentru persoanele active. Aceștia sunt potriviți indiferent de constituția ta sau de vârstă, sunt în general largi sau croiți lejer și nu sunt niciodată strâmți pe corp. Sunt făcuți din materiale rezistente și au multiple buzunare generoase aplicate în diferite locuri. Poți purta pantaloni cargo army când ai nevoie de mult spațiu de depozitare în buzunare. Dacă ești mecanic sau pur și simplu ai nevoie să cari mai multe lucruri, acești pantaloni sunt potriviți pentru tine.

Intra pe bolf.ro și navigă prin oferta noastră de pantaloni pentru bărbați online. Pantalonii cargo se găsesc în diferite culori!

pixel