Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Lenjerie bărbați

Cantitatea de produse: 128

Lenjerie intimă

Lenjeria intimă include un asortiment larg de slipi, boxeri și șosete, cât și lenjerie sportivă și de noapte . Este bine de știut că boxerii aleși deseori de domnii tineri, cel mai bine se potrivesc sub jeanșii largi sau pantaloni din material gros În schimb slipii, care se așează foarte bine pe corp, pot fi înlocuiți cu succes chiar și sub pantaloni eleganți, mai strâmți. Cei mai confortabilă lenjerie este aceea din materiale naturale, care garantează respirația pielii, și confort înalt la folosirea zilnică

Șosete
Deasemenea un element important ca șosetele trebuie să fie ales după lungimea și culoarea pantalonilor și încălțămintei. Foarte bine dacă, motivul nuanței se combină cu celelalte elemente ale îmbrăcămintei. Spre deosebire de lenjeria intimă, șosetele sunt deseori vizibile, de aceea merită să atragi atenție. Fanilor clasici se recomandă alegerea culorilor șosetelor pentru pantaloni și încălțăminte. Domnii curajoși, eleganți pot experimenta cu culoarea sau modelul șosetelor purtate- în 2018 este o tendință stilată și chiar indicată Nu poți uita însă că sandalele și mocasinii se poartă tot timpul fără șosete. Foarte importantă este deasemenea lungimea șosetelor: pentru costumele sportive și pantaloni cu picioarele suflecate, cel mai bine se potrivesc scurți, pentru pantaloni de costum sau eleganți se potrivesc lungi.

pixel