Tricouri polo bărbați

Cantitatea de produse: 73
Mărime
Culoarea
Prețul
Oferi
Material
Model
TIP PRODUS

Tricoul polo pentru bărbați este una dintre cele mai populare variante ale tricoului clasic. Este o piesă vestimentară cu istorie în lumea modei, deoarece la origine a fost purtat ca și parte componentă dintr-o uniformă sportivă.

Tricoul polo a apărut la sfârșitul secolului 19 când clasa conducătoare britanică a început să îl folosească ca și parte din uniforme sportive ecvestre. Tricourile polo originale arătau diferit la început. Ele semănau cu niște cămăși normale cu mâneci lungi sau scurte, mereu cu nasturi și erau confecționate dintr-un material mai robust decât cămășile de îmbrăcăminte. Gulerele aveau nasturi pentru a împiedica zgâlțâirea lor atunci când sportivii erau călare. Numele acestui obiect vestimentar vine din locul de origine al jocului polo, și anume Manipur, India. Britanicii au adoptat acest nume pentru acest tip de tricou și el este folosit până în ziua de azi.

Tricoul polo bărbătesc original și-a făcut astfel drum până în șifonierele bărbaților moderni din secolul 20. Un tricou polo din ziua de azi are guler, o deschizătură cu material dublu (placket sau placquet), doi sau trei nasturi și uneori un buzunar. Este folosit ca și de tricou de golf, tenis și ca o alternativă semi-formală când vine vorba despre vestimentația sport.

Intra pe bolf.ro și vei găsi o varietate de tricouri online, inclusiv faimosul tricou bărbătesc cu guler polo și alte tricouri de calitate pentru bărbați. Vrei un tricou polo negru bărbătesc sau cauți alte culori? Hai pe bolf.ro și sigur vei găsi ceea ce cauți!

pixel