Ai deja cardul cadou în coș, pentru a comanda acest produs finalizează achiziția curentă și plasează o comandă separată!

Tricouri Polo bărbaţi

Cantitatea de produse: 136
Aspectul produselor: 4 5
din 4
Anterior

Tricouri pentru bărbat polo

Tricouri polo-sportive și stilate
Tricourile polo au venit direct de pe terenurile corturilor de tenis. De popularizarea lor sau ocupat tenișiștii profesionali, care sau prezentat în ele în timpul turneelor. Un element caracteristic al tricourilor polo este gulerul ce se închide cu nasturi. Tricourile polo tradiționale au fost confecționate din tricotaj de bumbac. În prezent, ele la fel sunt confecționate din tricotaj tradițional, deasemenea plăcut la atingere. În afară că tricourile polo au aspect sportiv, sunt tratate ca completare în multe stilizări, și nu doar un costum pentru activități sportive Tricoul cu guler ideal se potrivește vara sau în timpul zilelor călduroase, de primăvară. Puteți să-l combinați cu jeanși, pantaloni chino sau șorți- așa set se potrivește deasemenea în timpul ieșirii în oraș, cât și gril sau petrecere în aer liber. De asemenea trebuie de reținut, că tricoul cu nasturi excelent se potrivește ca accesoriu pentru sacoul sportiv. Aceasta este moda care a început în anii '80, dar se potrivește ideal și în timpul petrecerilor sau întâlnirilor mai puțin obligatorii deasemenea astăzi. Trebuie de reținut însă că, în ciuda faptului că tricoul polo are guler, acesta nu ar trebui tratat ca un costum foarte formal. Dimpotrivă tricoul polo tot timpul este comfortabil și liber în stil sportiv.

Alege tricoul polo în magazinul Bolf!
În oferta Bolf cu siguranță fiecare își va găsi tricoul polo pentru sine- adaptat gustului și stilizării. Cele mai populare sunt tricourile polo netede, fără imprimeuri decorative Sunt universale, pot fi purtate simplu sau sub sacou. Alegerea culorilor este foarte diversă. Poți alege între tricourile polo clasice în nuanțe albe, negre, bluemarin, albastru-deschis și alte culori pastelate Deasemenea sunt disponibile și mai expresive ca roșu, sau roz. Domnii care iubesc combinații mai îndrăznețe, se pot decide la tricouri cu guler decorat în diverse împrimeuri și detalii, ca inserții, nasturi sau gulere în culori contrastante materialului Un accent interesant pot fi deasemenea imprimeurile sau decorurile la umerii tricoului polo. Deasemenea trebuie să rețineți că tricourile polo din oferta Bolf sunt disponibile cu mâneca scurtă cât și scurtă, care se potrivesc cel mai bine în zilele reci de seară. Indiferent de alegere, toate tricourile polo din magazinul Bolf sunt confecționate din bumbac de calitate înaltă, care garantează durabilitatea și respirabilitatea. Te invităm să faci cunoștință cu oferta tricourilor Polo în magazinul nostru.

pixel