Pantaloni bărbați

Cantitatea de produse: 944
Pantaloni chino albiPantaloni chinos bejPantaloni chino maroPantaloni chinos negriPantaloni chino roșiiPantaloni chinos bleumarinPantaloni chino albaștriPantaloni chino portocaliuPantaloni chinos griPantaloni chino verziPantaloni chino galbeniPantaloni eleganți albiPantaloni eleganți maroPantaloni formali negriPantaloni formali roșiiPantaloni formali bleumarinPantaloni formali albastriPantaloni formali griPantaloni formali verziPantaloni baggy maroPantaloni baggy negriPantaloni baggy roșiiPantaloni baggy bleumarinPantaloni baggy portocaliuPantaloni baggy griPantaloni baggy verziPantaloni de treningPantaloni cargo maroPantaloni negri cargoPantaloni cargo roșiiPantaloni cargo bleumarinPantaloni cargo kakiPantaloni cargo albastriPantaloni cargo militaryPantaloni cargo portocaliuPantaloni cargo griPantaloni cargo verziPantaloni cargo bumbacPantaloni cargo slimPantaloni cargoPantaloni joggers maroPantaloni trening negriPantaloni joggers roșiiPantaloni joggers bleumarinPantaloni joggers albaștriPantaloni joggers portocaliuPantaloni joggers griPantaloni joggers verziBlugi treningPantaloni militaryPantaloni treningPantaloni de ski negriBlugi albiBlugi negriBlugi bleumarinBlugi albastriBlugi griBlugi verziBlugi slimBlugi cu găuriBlugi largiBlugi clasiciBlugi culoare deschisăPantaloni de stofă albiPantaloni de stofă maroPantaloni de stofă negriPantaloni de stofă roșiiPantaloni de stofă bleumarinPantaloni de stofă albastriPantaloni de stofă portocaliuPantaloni de stofă griPantaloni de stofă verziPantaloni de stofă galbeniPantaloni military maroPantaloni de trening negriPantaloni trening military albastriPantaloni military griPantaloni military verziPantaloni sport albiPantaloni sport maroPantaloni de trening negriPantaloni sport roșiiPantaloni sport bleumarinPantaloni sport albaștriPantaloni sport portocaliuPantaloni de trening griPantaloni sport verziTrening cu elasticePantaloni treningPantaloni negri cu găuriPantaloni bleumarin cu găuriPantaloni gri cu găuriPantaloni slim fit albiPantaloni slim fit maroPantaloni slim fit negriPantaloni slim fit roșiiPantaloni slim fit bleumarinPantaloni slim fit albaștriPantaloni slim fit portocaliuPantaloni slim fit griPantaloni slim fit verziPantaloni cu elastic albiPantaloni cu elastic maroPantaloni cu elastic negriPantaloni cu elastic roșiiPantaloni cu elastic bleumarinPantaloni cu elastic albaștriPantaloni cu elastic portocaliuPantaloni cu elastic griPantaloni cu elastic verziBlugi clasici negriBlugi clasici bleumarin
Mărime
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Culoarea
Prețul
Oferta
TIP PRODUS

Când vine vorba de pantaloni pentru bărbați, oferta este atât de largă și de variată că ne este foarte greu să alegem ce să adăugăm în garderobă. Merită să ne întrebăm, există anumite modele care ne vin mai bine decât altele?

Eleganți, casual sau sport?

Pantalonii eleganți pentru bărbați sunt de obicei nelipsiți din șifonier oricărui bărbat matur, pentru a fi purtați la evenimente ocazionale care nu necesită mai mult decât o pereche de pantaloni negri bărbătești asortați cu o cămașă clasică și un sacou bine croit. Trebuie să fiți atenți să alegeți o culoare uniformă, fără dungi sau modele și să cumpărați pantaloni potriviți ca lungime. Dacă sunteți atenți la mărimi pantalonii vor veni perfect și evenimentul va fi un succes pentru voi.
Un nou trend este stilul hipster-elegant; cu pantaloni eleganți până la glezne și șosete colorate.

Cei mai tineri ar putea alege să poarte pantaloni casual de bărbați în aceeași combinație ca să arate formal și să își păstreze originalitatea și aerul proaspăt și degajat. Ei pot cumpăra pantaloni slim bărbătești care sunt potriviți unei ținute casual. Fiind foarte căutați, ei se găsesc în diferite culori pentru preferințele fiecăruia. Dacă aveți un corp suplu e posibil să va orientati către pantalonii chinos pentru bărbați. Acești pantaloni vin strâmți pe coapse și pe picioare și pun în evidență calitățile unui corp atletic și pur masculin.

Dacă ești o persoană mai activă, ca și mine, este posibil să preferi pantalonii cargo sau baggy. Aceștia sunt potriviți oricărei vârste și oricărei constituții, sunt croiți lejer și nu urmează liniile corpului. Sunt făcuți în general din materiale rezistente și au buzunare generoase aplicate în diferite locuri. Aceștia sunt folosiți pentru diferite activități printre care pescuitul și vânatul, iar dacă au model army sau cameo sunt denumiți pantaloni camuflaj.

Pentru cei care au un stil de viață mai relaxat este posibil ca pantalonii jogger să fie varianta potrivită. Acest articol vestimentar combină comoditatea treningului cu un stil modern și șic care este foarte apreciat printre cei tineri și nu numai. Dacă ești tânăr și faci mult sport, e posibil să vrei să te oprești la pantalonii de trening de bărbați. Aceștia sunt ușor de purtat și foarte practici la sală sau afară la baschet, fotbal sau orice alt sport. Datorită formei lor la baza piciorului, se pot purta cu diferite tipuri de încălțăminte fără probleme. Putem să îi purtăm cu un tricou uni și teniși, cu un hanorac trendy și adidași, combinațiile sunt infinite.

Contează în ce ne simțim cel mai bine și ce se potrivește cel mai bine nevoilor noastre!


IMPORTANT DE RETINUT

Cum alegem corect pantalonii pe siluetă?

Bărbații cu o figură solidă ar trebui să evite pantalonii care se potrivesc foarte bine corpului și sunt mulați. Vorbim aici despre pantalonii skinny si slim. În acest caz soluția cea mai bună va fi pantalonii cu picioare clasice, drepte, care subțiază optic figura și îi conferă proporțiile potrivite.

Cu ce purtăm pantalonii chino?

Este obișnuit deja lucrul că pantalonii cel mai bine se combina în ținutele semi-elegante. Dacă doresti să creezi o ținută de succes, alegeți pantofi din piele și o cămașă cu mâneci suflecate.Iarna poți să îmbraci un tricou elegant cu pulover.

Ce pantaloni alegem vara?

În timp ce ierna alegeți cel mai probabil pantaloni negri, gri sau bleumarin, vara vă puteți permite pantaloni în nuanțe mai îndrăznețe sau mai deschise. Pantalonii albi, dar și roșii devin foarte la modă. Dacă preferi pantalonii în culori mai puțin caracteristice atunci alege modele bej sau albastru.

pixel